Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται διασωληνωμένο 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε χθες το απόγευμα από λεωφορείο, καθώς διέσχιζε δρόμο μαζί με τη μητέρα του στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Παραμένει διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο ο 5χρονος που παρασύρθηκε από λεωφορείο
Δεύτερη πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πρόσληψη παθολόγου στο Νοσοκομείο Γουμένισσας
Το Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας για την κάλυψη των αναγκών του σε προσωπικό και για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με ιατρό ειδικότητας Παθολογικής με καθεστώς έκδοσης από αυτόν δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών για έξι (6) μήνες. Πρόκειται για την δεύτερη πρόσκληση ενδιαφέροντος που υπογράφει ο διοικητής του Νοσοκομείου Γουμένισσας, Ηλίας Ζάχαρης, για τη θέση αυτή.
Προγραμματικές συμβάσεις Δήμου Κιλκίς για αγροτική οδοποιία Αμαράντων, Αγ. Παρασκευής και Ν. Αγιονερίου
Στο στάδιο της τελικής τεχνικής ωρίμανσης βρίσκονται τα τρία μεγάλα έργα αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Κιλκίς, ύψους 3.672.300 ευρώ, που διασφάλισε ο Δήμος Κιλκίς από το πρόγραμμα ‘’Αντώνης Τρίτσης’’ και το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 -2020.
Κ. Κιλτίδης: Σκέψεις και προβληματισμοί για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές στο Ν. Κιλκίς
Θεωρώ υποχρέωσή μου να τοποθετηθώ δημόσια για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον Νομό μας. Επαναλαμβάνω το αυτονόητο, είναι εκλογές του τόπου και των δημοτών για τα του οίκου τους ζητήματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι εξαφανίζεται κάθε πολιτική – ιδεολογική διάσταση, που ούτως ή άλλως υπάρχει.
Νεκρός ο αρχηγός των Εθνικών Δυνάμεων Ασφαλείας της Χαμάς μετά από ισραηλινή επιδρομή
Ο αρχηγός των Εθνικών Δυνάμεων Ασφαλείας της Χαμάς Τζεχάντ Μέιζεν, μαζί με μέλη της οικογένειάς του, σκοτώθηκε από ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα, μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης της Χαμάς.
Συναγερμός στο Βέλγιο: Εκκενώθηκαν 3 σχολεία μετά από προειδοποίηση για βόμβα
Π. Ρουμελιώτης: Ένα ατύχημα μπορεί να φέρει γενικότερη κρίση και μια ανάφλεξη με τρομακτικές συνέπειες για όλους
«Η κρίση στην Μέση Ανατολή θα επιβαρύνει την παγκόσμια οικονομία που βρίσκεται ήδη σε μια κάμψη, με την έννοια ότι έχει μειωθεί ο ρυθμός μεγέθυνσης του παγκόσμιου ΑΕΠ σε όλες τις περιοχές, κυρίως στις δυτικές αναπτυγμένες οικονομίες, δευτερευόντως στην Κίνα και κυρίως στην Ευρωζώνη» ανέφερε ως εκτίμηση ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, οικονομολόγος, πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8και στην εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας» με τον Θάνο Σιαφάκα.
ΗΠΑ: Μητέρα έκανε επίθεση στον δολοφόνο της κόρης της – «Δεν έδειχνε μετανιωμένος»
Επίθεση στον δολοφόνο της κόρης της έκανε μια μητέρα αλλά και ο θείος του θύματος στις ΗΠΑ, αφού όπως είπε η μητέρα, ο δολοφόνος γελούσε μέσα στο πρόσωπό της την ώρα που εκείνη κατέθετε.
Χαλκηδόνα: Μετέφεραν με ταξί δύο κιλά ηρωίνης
Αστυνομικοί κατέσχεσαν περίπου δύο κιλά ηρωίνης σε ένα ταξί, στο οποίο επέβαιναν ένας 28χρονος οδηγός και μια 48χρονη. Ο ημεδαπός οδηγός και η γυναίκα με αλβανική καταγωγή συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον ανακριτή Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζοντας σοβαρές κατηγορίες.
Θεσσαλονίκη: Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων 26ης και 28ης Οκτωβρίου
Οι εορταστικές εκδηλώσεις των Επετείων της 26ης Οκτωβρίου 1912, ημέρας απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τον τουρκικό ζυγό και εορτής του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου και της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα πραγματοποιηθούν και φέτος με λαμπρότητα και επισημότητα.
Θεσσαλονίκη: Η Ρόζα Εσκενάζυ «γλεντάει» και «αφηγείται» τη ζωή της από αύριο στο Θέατρο Σοφούλη
Μία γυναικεία φωνή ακούγεται από την οδό Τραπεζούντος στην Καλαμαριά να τραγουδά «αχ βρε Χαρικλάκι πώς με γέλασες» με τους ήχους που εκπέμπει ζωντανή ορχήστρα.
Η μεγάλη επιτυχία της χαρισματικής ερμηνεύτριας του ρεμπέτικου και του σμυρναίικου τραγουδιού, ακούγεται από το Θέατρο Σοφούλη, όπου ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά η παράσταση «Ρόζα Εσκενάζυ – Η Βασίλισσα του Ρεμπέτικου», ένα έργο του Παναγιώτη Μέντη, σε σκηνοθεσία του Αντώνη Λουδάρου.