espa pkm

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2026, 10:47:56 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Μία υπέροχη μουσικοχορευτική  παράσταση χάρισε στο κοινό της Γουμένισσας και όχι μόνο, το 9ο  Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, στις 18 Ιουνίου 2023. Διοργανωτής και οικοδεσπότης ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Τρύφων».

Στο Πολιτιστικό Κέντρο της Γουμένισσας οι χορευτές και οι χορεύτριες των Συλλόγων απέδωσαν χορούς από όλη την Ελλάδα και από τις αλησμόνητες πατρίδες του ελληνισμού.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε  το χώρο  και παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον το πρόγραμμα.

Την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023, η ομάδα του ΑΤΛΑ, πέρασε μια ξεχωριστή μέρα στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου, γιορτάζοντας το τέλος μιας χρονιάς γεμάτης εμπειρίες, μάθησης και παιχνιδιού. Οι μικροί αλλά και οι μεγαλύτεροι αθλητές και αθλήτριες του ΑΤΛΑ είχαν την ευκαιρία να αποχαιρετιστούν, με δροσερές βουτιές και παγωτά στην φιλόξενη πισίνα του Αλέξανδρου και να υποσχεθούν πως θα ξανασμίξουν την επόμενη σεζόν, ανανεωμένοι και εξίσου «ζωηροί».

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το αναπτυξιακό camp του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς στα κλειστά γυμναστήρια του Κιλκίς, με συμμετοχή αθλητών που θα  αποτελέσουν τον πυρήνα ανάπτυξης του μπάσκετ της περιοχής, με την συμβολή των Diavid Ingram, Β Αλεξανδρή Ν. Χασόπουλο και Μ. Καλανταρίδη.

Στο camp έδωσε το παρόν  ο πρώην σύμβουλος της ΕΟΚ Κώστας Παπανικολάου, που παρακολούθησε το πρόγραμμα και αντάλλαξε απόψεις με τα διοικητικά στελέχη και τους προπονητές για το Μπάσκετ και την ανάπτυξή του.

«Αξίζουν σίγουρα συγχαρητήρια στους παράγοντες του ΑΕΤΟΥ, τόνισε ο κ. Παπανικολάου, που μέσα από τις αντιξοότητες αποτελούν όλο το οργανωτικό δυναμικό της περιοχής, στους καταξιωμένους προπονητές, που δίνουν ερέθισμα, κατευθύνσεις και υλοποιούν όλη αυτή την προσπάθεια, την Τοπική Αυτοδιοίκηση  που συμμετέχει στην αναπτυξιακή προσπάθεια του αθλήματός. Ζητούμενο παραμένει για τον χώρο να πάψει να εντυπωσιάζει η βιτρίνα και να εκτιμηθεί η δουλειά των δημιουργών».