Επεισόδια εκτυλίσσονται αυτήν την ώρα στον οικισμό Ρομά στα Τσαΐρια στην ανατολική Θεσσαλονίκη, λόγω του θανάτου του 17χρονου στη Βοιωτία μετά από πυροβολισμό αστυνομικού την ώρα της καταδίωξης.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στον οικισμό Ρομά στα Τσαΐρια
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (15-11-2023)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (15-11-2023)
Μια ξεχωριστή εκδήλωση του ΚΚΕ Κιλκίς για το αντιδικτατορικό τραγούδι
Με αφορμή τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ και η ΚΝΕ διοργανώνουν πολιτική – πολιτιστική εκδήλωση-αφιέρωμα στο Αντιδικτατορικό Τραγούδι, την Παρασκευή 17/11, στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, στις 8 το βράδυ.
Συντελεστές της εκδήλωσης
Παίζουν και τραγουδούν αλφαβητικά:
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (14-11-2018)
Διπλή παρουσία στην basket league από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κιλκίς με τα αδέλφια Ελευθεριάδη
Άλλη μια τεράστια επιτυχία για τον σύνδεσμο διαιτητών καλαθοσφαίρισης Κιλκίς. Αυτήν την φορά ορίστηκαν δύο μέλη του σε αγώνες της Basket League.
Τα αδέρφια Παντελής και Πλούταρχος ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ορίστηκαν ο μεν πρώτος στον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ και ο δεύτερος στο ΜΑΡΟΥΣΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Στο Δήμαρχο Κιλκίς ο Μουσικός Σύλλογος Jam, πρόταση για Μουσική Βιβλιοθήκη και Μουσείο
Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικού Συλλόγου Jam, πραγματοποίησε μια πρώτη συνάντηση με τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Κιλκίς, Κυριακίδη Δημήτριο, με σκοπό αρχικά να τον συγχαρεί για την επανεκλογή του και εν συνεχεία να καταθέσει τις προτάσεις που πρόκειται να υλοποιηθούν κατά το έτος 2024.
50 χρόνια μετά: Μαρτυρίες από την ΚΑΤΑΛΗΨΗ του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Θεσσαλονίκης
Με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, οι Αγωνιστικές Κινήσεις στη Θεσσαλονίκη σας προσκαλούμε στην εκδήλωση μας την Τετάρτη 15/11 στις 18:30 στο Πολυτεχνείο του Α.Π.Θ.
Μια εκδήλωση που αφορά τόσο την αθέατη -και στους περισσότερους άγνωστη- ιστορία του Πολυτεχνείου της Θεσσαλονίκης μέσα από τις μαρτυρίες των ίδιων των πρωταγωνιστών της, όσο και το κόκκινο νήμα που συνδέει άρρηκτα το χθες με το σήμερα και το αύριο των αγώνων της νεολαίας σε μια εποχή που το μήνυμα του Νοέμβρη παραμένει ανεξίτηλα επίκαιρο.
Flyover: Πανικός στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Μεγάλο πρόβλημα αυτήν την ώρα και στον περιφερειακό
Άλλο ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο σημειώνεται αυτήν την ώρα στη Θεσσαλονίκη λόγω των εργασιών για το Flyover στον περιφερειακό.
Όπως θα παρατηρήσει κανείς, πολλά σημεία τόσο του περιφερειακού όσο και της Εγνατίας με κατεύθυνση από δυτικά προς ανατολικά είναι «κοκκινισμένα» ενώ ακόμη πολλοί οδηγοί βρίσκονται στον χώρο εργασίας τους, γεγονός που σημαίνει ότι αναμένεται να δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα για τους οδηγούς.
Flyover: “Βροχή” κλήσεων για παράνομη στάθμευση στη Θεσσαλονίκη
Οι κλήσεις για παράνομη στάθμευση στη Λεοφώρο Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη δίνουν και παίρνουν για άλλη μια μέρα λόγω των έργων του flyover. Μόνο χθες η τροχαία έκοψε 600 κλήσεις.
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Μετατέθηκε για αύριο η δίκη του για την υπόθεση reverge porn
Την Τετάρτη αναμένεται να ξεκινήσει, τελικά, η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τη δημοσιοποίηση, μέσω του Διαδικτύου, υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του.
Η υπόθεση υπ’ αριθμόν «6» που ήταν σήμερα στο πινάκιο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, δε πρόλαβε να εκδικαστεί λόγω παρελεύσεως του ωραρίου και ως εκ τούτου μεταφέρθηκε για το πρωί της Τετάρτης.