espa pkm

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2026, 8:52:15 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Μια σειρά δονήσεων κατέγραψαν οι επιστήμονες στο νησί Μπόρνχολμ της Βαλτικής, με τα σενάρια να είναι πολλά σχετικά με την «πηγή» του… κουνήματος.

Σύμφωνα με το Associated Press, αρχικά, είχε θεωρηθεί ότι οι δονήσεις προκλήθηκαν από μικρούς διαδοχικούς σεισμούς.

Ακόμα ένα περιστατικό ένοπλης επίθεσης σημειώθηκε στις ΗΠΑ, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τέσσερις νεκρούς και δύο τραυματίες αστυνομικούς, μετά από πυροβολισμούς.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον 2 αστυνομικοί.

Σε γνωστό εστιατόριο του Λος Άντζελες δείπνησαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, έχοντας στο πλευρό τους και δύο ηθοποιούς του Χόλιγουντ, στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τη στέψη του Καρόλου.

Επίθεση σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσουμπας ο οποίος κάλεσε τον λαό να κάνει την έκπληξη στις ερχόμενες εκλογές

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και συγκεκριμένα ακατέργαστης κάνναβης εισήγαγαν από χώρες της Ευρώπης τα μέλη του κυκλώματος που εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν 8 άτομα που κατηγορούνται ότι είναι μέλη της οργάνωσης.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καλαθοσφαιρικό πρωτάθλημα εφήβων Κεντρικής Μακεδονίας το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου στη ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ Κιλκίς.

Ο νόμος Κιλκίς εκτός από την συμμετοχή στον τελικό της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς (φιναλίστ) είχε την τιμητική του και στην διαιτησία .Συγκεκριμένα,  στον  μεγάλο τελικό ορίστηκε ως Α' διαιτητής ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Κύρος και στον μικρό τελικό ο ΛΑΔΑΣ Κων/νος, αμφότεροι αξιολογημένοι διαιτητές εθνικών κατηγοριών, μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Νόμου Κιλκίς!

Το Σάββατο 13 Μαΐου, οι αγαπημένες συνεργάτιδές μου και εγώ, εκμεταλλευόμενοι την όμορφη ηλιόλουστη ημέρα, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πέρασμα από την αγορά της πόλης μας.

Στην όμορφη αυτή βόλτα μας συναντήσαμε πληθώρα ανθρώπων και μας δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί τους και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (16-5-2023)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (12-5-2018)

Ένα 13χρονο αγόρι έσωσε τη μικρή του αδερφή από απόπειρα απαγωγής, χρησιμοποιώντας ένα απλό αλλά “διαβολικά” αποτελεσματικό όπλο: τη σφεντόνα του.

Η 8χρονη αδελφούλα του μάζευε μανιτάρια στο πίσω μέρος του σπιτιού τους την περασμένη Τετάρτη στην Αλπίνα, στην Πολιτεία Μίσιγκαν, στην περιοχή των Μεγάλων Λιμνών, όταν ένας άγνωστος βγήκε από τους θάμνους και την άρπαξε, ανέφερε ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας, την οποία μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.