espa pkm

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2026, 8:28:01 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ελικόπτερα του ρωσικού στρατού συνετρίβη σήμερα στην Κριμαία, με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας να κάνει λόγο για μηχανική βλάβη.

Το ελικόπτερο συνετρίβη λίγα λεπτά πριν από τις 4 το απόγευμα στην περιοχή Ντζανκόι, στο βόρειο τμήμα της χερσονήσου, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης χωρίς πυρομαχικά, σύμφωνα πάντα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Νεκροί από ισραηλινά πυρά έπεσαν δύο Παλαιστίνιοι, ενώ πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν, μετά την αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο ένας εκ των δύο νεκρών ήταν ενεργό μέλος του Ισλαμικού Τζιχάντ, έχοντας μάλιστα σημαντικό ρόλο στην οργάνωση.

Μέχρι τώρα φέτος, αριθμός των ανθρώπων που προσπαθούν να φθάσουν στις ευρωπαϊκές ακτές από τη Βόρεια Αφρική μέσω διαδρομών που κατευθύνονται προς την Ιταλία αυξήθηκε κατά 292% στο διάστημα Ιανουαρίου-Απριλίου, σε σύγκριση με το ίδιο διάστημα το 2022, φθάνοντας τις 42.200.

Tην κεντρική του ομιλία στο «Ολύμπιον» πραγματοποιεί αύριο Σάββατο 13 Μαΐου στις 11:30 ο Αντώνης Σαουλίδης.

Ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έστειλε μήνυμα μέσω βίντεο στα social media προσκαλώντας τους πολίτες στο τελευταίο του ανοιχτό δημόσιο κάλεσμα στο αποκορύφωμα της προεκλογικής εκστρατείας.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (13-5-2023)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (11-5-2018)

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας (ΔΙΠΑΕ), εταίρος του έργου MED-QUAD (MEDiterranean QUadruple helix Approach to Digitalisation), σε συνεργασία με το Συντονιστή εταίρο του έργου την Επιμορφωτική Κιλκίς, προσκαλούν στελέχη επιχειρήσεων, Εκπροσώπους της Κεντρικής και της Τοπικής Διοίκησης, ακαδημαϊκό προσωπικό πανεπιστημίων, φοιτητές και πολίτες σε Διασυνοριακή Συνάντηση.

Από τον  ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνεται ότι  τη Δευτέρα 15 Μαΐου έχει προγραμματιστεί διακοπή ηλεκτροδότησης στο Μυριόφυτο (περιοχή παιδικής χαράς)  από τις 8:00 έως τις 14:00 λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας -που θα αφορά την ιστορία της γυναίκας που έδωσε πληροφορίες για την εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές- δημοσίευσε το HBO.

Πολλές είναι οι αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει στην Αλβανία, μετά τη σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος την Κυριακή θα διεκδικούσε τον δημαρχιακό θώκο στη Χειμάρρα.