Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 2:00:52 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο βουλευτής Κιλκίς και Αν. Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς, παρευρέθηκε την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, έπειτα από ανοιχτή πρόσκληση του Σωματείου Εργαζομένων στο προσωπικό αλλά στους φορείς του τόπου.

Τα αντίποινα από το Ισραήλ προς το Ιράν, για την επίθεση με drones και πυραύλους πριν από μια εβδομάδα, ξεκίνησαν και προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχουν ζημιές στις πυρηνικές εγκαταστάσεις της χώρας.

Οι εχθρικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών έχουν μακριά ιστορία με επιθέσεις από ξηρά, θάλασσα, αέρα και κυβερνοχώρο.

Στη νέα ένταση στη Μέση Ανατολή είναι στραμμένη η προσοχή όλου του πλανήτη, με το Ισραήλ να ξεκινά αντίποινα σε βάρος του Ιράν και κανείς δεν γνωρίζει το τι θα επακολουθήσει.

Η παραχωρούμενη έκταση βρίσκεται στον δήμο Παύλου Μελά στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης

Υπεγράφη σήμερα, Πέμπτη, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η σύμβαση μεταξύ του Ταμείου Εθνικής Άμυνας  (Τ.ΕΘ.Α.) και του υπουργείου Υγείας για την παραχώρηση έκτασης 150 στρεμμάτων του πρώην στρατοπέδου «Καρατάσιου Α΄» με σκοπό την κατασκευή του νέου Ογκολογικού Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη.

Δελφίνια τράβηξαν τα βλέμματα των περιπατητών στην παραλία της Θεσσαλονίκης σήμερα νωρίς το πρωί.

Τα υπέροχα θηλαστικά προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα όταν εμφανίστηκαν στις 8:30πμ διανύοντας μέσα σε λίγα λεπτά τη θαλάσσια περιοχή από τον Λευκό Πύργο μέχρι το Μέγαρο Μουσικής.

Στην οικία της εντοπίστηκαν ποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης

Συνελήφθη χθες (18 Απριλίου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπή γυναίκα, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 10:11

Ο Γιάννης Σκάλκος στη Γουμένισσα

Ανταποκρίθηκε η Γουμένισσα στο κάλεσμα του γνωστού και καταξιωμένου δημοσιογράφου Γιάννη Σκάλκου για έναν καφέ γνωριμίας στην κεντρική και όμορφη πλατεία της πόλης.

Δεκάδες πορτοκαλί κάδοι έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε κεντρικά σημεία της πόλης του Κιλκίς, τοποθετημένοι δίπλα στα μπλε και μωβ κιβώτια ανακύκλωσης ρούχων.

Όξυνση της κρίσης υπάρχει στη Μέση Ανατολή, εκεί όπου το Ισραήλ ξεκίνησε τα αντίποινά του προς το Ιράν, μετά την προ μιας εβδομάδας επίθεση της Τεχεράνης με drones και πυραύλους.