«Η Ιταλία είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα της συνόδου κορυφής», δήλωσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι.
«Η αναφορά μας, πρώτα απ΄όλα, είναι στα οικονομικά θέματα, στην ευελιξία του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (25-3-2023)
Ο Επιμορφωτικός Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας "Ο 'Αγιος Τρύφων" σας προσκαλεί σε εκδήλωση με θέμα: Πρόληψη και αντιμετώπιση των ζημιών από αρκούδα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, στις 5μμ, στο γραφείο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας "Ο 'Αγιος Τρύφων" (έναντι Δημαρχείου Γουμένισσας).
Γράφει η Μάνια (Μαρία) Παναγιωτίδου, Υποψήφια βουλευτής Κιλκίς - ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και το εθνικό πένθος στο οποίο βυθιστήκαμε όλοι άλλαξε νομίζω πολλών την σκέψη και την θεώρηση των πραγμάτων. Είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα και στην καθεμία από εμάς.
«Η Ιταλία είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα της συνόδου κορυφής», δήλωσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι.
«Η αναφορά μας, πρώτα απ΄όλα, είναι στα οικονομικά θέματα, στην ευελιξία του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
Για τρεις ολόκληρες ώρες μια νεαρή ζέβρα που το έσκασε από το ζωολογικό κήπο έκανε βόλτες στους πολυσύχναστους δρόμους της Σεούλ.
Τελικά, οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου κατάφεραν και xτύπησαν με αναισθητικό το ζώο και στη συνέχεια το μετέφεραν πίσω στο ζωολογικό κήπο.
Αύριο, Σάββατο 25 Μαρτίου, είναι η «Ώρα της Γης 2023». Το κίνημα «Ώρα της Γης» (Earth Hour) είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Προστασίας της Φύσης (WWF) το 2007, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων για τα ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή.
Εμφανές εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια είναι το πρόβλημα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο μεγαλύτερο εύρος της Π.Ε. Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει στην Politic o καθηγητής Φυσικής Περιβάλλοντος του ΑΠΘ, Δημήτρης Μελάς.
Συνεδριάζει την Τρίτη 28/3 στις 6 το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας, με 14 θέματα στην ημερήσια διάταξη, τα οποία και είναι:
1 | Έγκριση 3ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. έτους 2023. |
2 | Έγκριση της 5ης Τροποποίησης του Προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιονίας, οικονομικού έτους 2023.
Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 15:07
Μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για την εθνική επέτειο της 25ης ΜαρτίουΜε σεβασμό και ευγνωμοσύνη υποκλινόμαστε στο πάνθεον των Αθανάτων, των χιλιάδων αγωνιστών που ύψωσαν αγέρωχα το ανάστημά τους στον κατακτητή, που αντιστάθηκαν με ένοπλο αγώνα κατά της Οθωμανικής υποταγής και πλήρωσαν με στερήσεις, με θυσίες αμέτρητες και με το αίμα τους το τίμημα της ελεύθερης Πατρίδας. |