espa pkm

Κυριακή, 21 Ιουνίου 2026, 6:38:33 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ένα ευχαριστώ και φωτογραφικό υλικό από την άκρως επιτυχημένη κεντρική προεκλογική του ομιλία, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντώνης Σαουλίδης.

Ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ έδειξε την ικανοποίηση του για την μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση υποψηφίου βουλευτή στη Θεσσαλονίκη.

Η Μητέρα, δεν είναι απλά η γυναίκα που θα φέρει ένα παιδί στον κόσμο. Είναι εκείνη που δεν θα διστάσει να ματώσει για το παιδί της. Είναι εκείνη που αφήνει πίσω το εγώ για να γίνει το εσύ.Μάνα είναι η αγάπη. Γιατί μπορεί με τον πιο απλό και δυνατό τρόπο να αγαπήσει ένα παιδί. Δεν προδίδει, δεν εγκαταλείπει, μόνο αγαπάει...

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι βρέθηκε χθες αργά το βράδυ στο Βερολίνο πετώντας από τη Ρώμη με γερμανικό κυβερνητικό αεροσκάφος.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επισκέπτεται τη Γερμανία μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Οι κάτοικοι της Τουρκίας δε θέλουν να πάει χαμένη καμία ψήφος.

Κοντά στα 65 εκατομμύρια ψηφοφόροι προσέρχονται σήμερα στις κάλπες της Τουρκίας με κάθε μέσο έτσι ώστε να ψηφίσουν για πρόεδρο, ενώ τα εκλογικά τμήματα σε όλη την επικράτεια φτάνουν τα 192 χιλιάδες.

Η δήλωση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τις εκλογές που διεξάγονται στην Τουρκία.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στην politic.grο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η σύζυγός του Εμινέ, προσήλθαν στις κάλπες για να ψηφίσουν για τις σημερινές προεδρικές εκλογές στη γειτονική χώρα.

Ο εισαγγελέας τους άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο – Αύριο αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 52χρονου.

Η βασίλισσα της κάντρι τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας, φορώντας μια τεράστια φωτισμένη φούστα

Η Ντόλι Πάρτον έδωσε στους θαυμαστές της μια γεύση από τη νέα της μουσική.

Με την κρυφή ελπίδα ότι μια αλλαγή κυβέρνησης στην Τουρκία θα επαναφέρει το κράτος δικαίου, οι Βρυξέλλες αναμένουν εναγωνίως τα αποτελέσματα των τουρκικών εκλογών.

Μετά από δύο δεκαετίες παραμονής του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην εξουσία, πρώτα ως πρωθυπουργού και στη συνέχεια ως Προέδρου, στις Βρυξέλλες λαμβάνουν σοβαρά υπόψη το σενάριο της πολιτικής αλλαγής στη χώρα και αυτό δεν δυσαρεστεί κανέναν.

Τον χάρο με τα μάτια του είδε ένα 13χρονο κορίτσι όταν του επιτέθηκε καρχαρίας σε παραλία της Φλόριντα, ωστόσο δείχνοντας απαράμιλλο θάρρος η μικρή τον έτρεψε σε φυγή με τις γροθιές του.

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε στη Θέρμη, το βράδυ του Σαββάτου, στην ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο Θεόδωρος Καράογλου. Το αμφιθέατρο της κεντρικής πλατείας γέμισε ασφυκτικά, με τους κατοίκους του δήμου να του επιφυλάσσουν μια άκρως εντυπωσιακή υποδοχή, στέλνοντας σαφές και ηχηρό μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης στις 21 Μαΐου.