espa pkm

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2026, 10:06:14 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε μια ακόμη προεκλογική συγκέντρωση του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρη Βαρτζόπουλου στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας

Εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φίλοι και πολίτες προσήλθαν σε κεντρικό καφέ bar της περιοχής ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του βουλευτή.

Η Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν θα πραγματοποιήσουν έναν νέο γύρο συνομιλιών στην Ουάσιγκτον αύριο Κυριακή σε μια προσπάθεια εξομάλυνσης των σχέσεών τους, ανέφερε σήμερα η εκπρόσωπος του αρμενικού υπουργείου Εξωτερικών.

Ο Ερντογάν εμφανίστηκε στην Τεκνοφέστ και έφτασε στη σκηνή συνοδευόμενος, από τη σύζυγό του, τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγεφ και τον Λίβυο μεταβατικό πρωθυπουργό Ντμπεϊμπά.

«Το φυσάει και δεν κρυώνει» μια τουρίστρια στην Ινδία, που προσπάθησε να δελεάσει με μια μπανάνα έναν πεινασμένο ελέφαντα, αλλά το ενοχλημένο παχύδερμο την πέταξε στον αέρα και λίγο έλειψε να την ποδοπατήσει!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί Σαββάτου (29/4) στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα περίπου στις 06:00 το ΙΧ που κινούνταν στον Περιφερειακό στο ρεύμα προς ανατολικά, βγήκε από την πορεία του και ανετράπη, με τις συνθήκες να μην έχουν γίνει γνωστές.

Πέντε άτομα συνελήφθησαν στη δυτική Θεσσαλονίκη καθώς κατηγορούνται για την αρπαγή και παράνομη κράτηση αλλοδαπού τον οποίο ελευθέρωσαν μετά την καταβολή, από συγγενή του θύματος, χρηματικού ποσού, ύψους 2.400 ευρώ.

Σε 12 μήνες φυλάκισης, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ένας 34χρονος που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του επειδή… εκνευρίστηκε από το κλάμα του μωρού τους.

Με την προώθηση του κ. Υπουργού Γεωργαντά Γεώργιου, το Κέντρο Υγείας Δροσάτου εισήχθη στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (RRF).

Δημιουργήθηκε μια επιπλέον οργανική θέση Γενικού Ιατρού στο Κέντρο Υγείας μας.

Λειτουργεί εδώ και ένα έτος το ακτινολογικό εργαστήριο μας.

«Σύμφωνα με προκαταρκτικές αναφορές, οι φλόγες ενδέχεται να οφείλονται σε επίθεση» ανέφερε κυβερνήτης της περιοχής.

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δεξαμενή καυσίμων η οποία είναι στη Σεβαστούπολη, σε ένα από τα πιο σημαντικά λιμάνια της Κριμαίας.

Η Μόσχα, βιάστηκε να αποδώσει σε «ρωσοφοβία» τη φωτιά που ξέσπασε προχθές στο Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο στη Λευκωσία, προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές στο κτήριο το οποίο βρισκόταν υπό ανακαίνιση.