Μετά την επίσκεψή του στο περιβαλλοντικό πάρκο Δερβενίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την πλατεία Ευόσμου προκειμένου να συνομιλήσει με τους πολίτες.
Ρεπορτάζ: Βαλάντου Γιαννακούδη– Δημήτρης Κετικίδης
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ρεπορτάζ: Βαλάντου Γιαννακούδη– Δημήτρης Κετικίδης
Ο πρωθυπουργός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δυτική Θεσσαλονίκη λέγοντας:
Ενημερώνουμε όλους τους Ενεργούς Μελισσοκόμους της ΔΑΟΚ ΠΕ Κιλκίς, οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει αριθμό IBAN στα στοιχεία που είναι καταχωρημένα στο Εθνικό Ηλεκτρονικό Μελισσοκομικό Μητρώο, να προβούν άμεσα, το αργότερο μέχρι την 21η Απριλίου 2023, σε
ενημέρωση των στοιχείων τους αναφορικά με τον τραπεζικό τους λογαριασμό
(αριθμός IBAN), μέσω του παρακάτω συνδέσμου:
Βούλιαξε το Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς από τα 400 άτομα που πλημμύρισαν όχι μόνο την κεντρική αίθουσα αλλά και τους έξωθεν αυτής χώρους στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Έλλης Φρεγγίδου «Κιλκίς, Χωμάτινή μου πόλη» , τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023.
Η 14η κατά σειρά έκδοση της Τέχνης είναι η συνέχεια μιας εκδοτικής δραστηριότητας εδώ και 43 χρόνια, μιας σειράς εκδόσεων που έχουν αφήσει εξαιρετικό πολιτιστικό αποτύπωμα στην πόλη αλλά και πανελλήνια.
Φανερά βελτιωμένος και μαχητικός παρουσιάστηκε στον τελευταίο αγώνα της σεζόν 2022-2023, ο ΑΤΛΑΣ στο παιχνίδι με τον συμπολίτη ΑΙΑ, την Κυριακή 09/04/2023, στο ΔΑΚ Κιλκίς. Το παιχνίδι κράτησε σε αγωνία τους δεκάδες φίλους των δύο ομάδων αλλά και τους γονείς των κοριτσιών. Το τελικό αποτέλεσμα (3-0, 25-21, 25-21, 25-14) φαίνεται να αδικεί την ομάδα του Άτλα η οποία δικαιούται τουλάχιστον ένα σετ σε ένα παιχνίδι με ένταση και πάθος για τη νίκη.
Στις 02/04/2023 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε πρωτάθλημα tae kwon do στο κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης της Κοζάνης . Η συμμετοχή των αθλητών ήταν πολύ μεγάλη 1100 στον αριθμό από 50 σωματεία της Βορείου Ελλάδος με χρήση 10 τερεν ταυτόχρονα για την σωστή ροή των αγώνων . Οι διοργανώσεις αυτές πραγματοποιούνται για την απόκτησης εμπειρίας των μικρών αθλητών.
Στα πρωταθλήματα αυτά συμμετέχουν οι μικροί αθλητές από τα προαγωνιστικά τμήματα κάθε σωματείου.
Όμως η ιστορική δίωξη σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ αναμοχλεύει στις ΗΠΑ τη χειρότερη παραπληροφόρηση και τις αντισημιτικές θεωρίες συνωμοσίας, σύμφωνα με ειδικούς.
Ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου των Βρυξελλών θα βρεθεί και πάλι η Εύα Καϊλή, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη για το σκάνδαλο διαφθοράς Qatar Gate.