espa pkm

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2026, 5:46:09 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τρεις αστυνομικοί σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίσθηκαν σε ανταλλαγή πυρών με ένοπλους μαχητές στην Ινγκουσετία, στον Καύκασο. Την είδηση μετέδωσαν σήμερα (06.04.2023) τα πρακτορεία ειδήσεων στη Ρωσία. 

Η ανταλλαγή πυρών – σύμφωνα με τα ΜΜΕ στη Ρωσία – σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (05.04.2023) στη διάρκεια «αντιτρομοκρατικής επιχείρησης» στην περιφέρεια του Μάλγκομπεκ, στον Καύκασο.

Το Κρεμλίνο υπεραμύνθηκε σήμερα της απόφασής του να σταθμεύσει τακτικά πυρηνικά όπλα στη Λευκορωσία, απορρίπτοντας την κριτική προς την κίνηση αυτή που ασκήθηκε από τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.

Η επίθεση έγινε περίπου στις 05:00 το πρωί.

Επίθεση με όπλα έγινε σήμερα στο περιφερειακό κεντρικό γραφείο του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου στην Κωνσταντινούπολη.

Για εσκεμμένη απαξίωση των αστικών συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων στον ΟΑΣΘ Γιάννης Δήμκας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ρεπορτάζ: Χρίστος Φιλιππούδης

Στόχος διάρρηξης έγινε η Δημοτική Επιχείρηση Εκμετάλλευσης Ιαματικών Πηγών Λαγκαδά.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η διάρρηξη σημειώθηκε στο λογιστήριο της Δημοτικής Επιχείρησης και διαπιστώθηκε σήμερα το πρωί, οπότε έγινε η καταγγελία στην Αστυνομία.

Τι δείχνει το δεύτερο «Πολιτικό Βαρόμετρο για το Δήμο Θεσσαλονίκης»

Στον τουρισμό βλέπουν το μέλλον της Θεσσαλονίκης, οι κάτοικοί της, όπως προκύπτει από την έρευνα της Interview για λογαριασμό της POLITIC.

Την προηγούμενη εβδομάδα τα συνολικά κέρδη στους νικητές ξεπέρασαν τα 2,6 εκατ. ευρώ

Κέρδη άνω των 11,7 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα, τον προηγούμενο μήνα τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 11.784.305 ευρώ.  Την εβδομάδα από τις 27 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου 2023, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε στους νικητές 2.675.461 ευρώ.

Η γαλακτοκομική βιομηχανία ΛΥΚΑΣ ζητά να προσλάβει οδηγό, κάτοχο διπλώματος Γ’ κατηγορίας.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2341087136.

Το Δημόσιο ΙΕΚ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά για την δωρεά ενός σύγχρονου προτζέκτορα την Ψυκτική Κιλκίς και ιδιαίτερα τον κ. Ελευθεριάδη Γιώργο.

Το πολύτιμο δώρο που θα συμβάλει στην βελτίωση της κατάρτισης παρέλαβε από τον κο Ελευθεριάδη η Δ/ντρια του ΔΙΕΚ Κιλκίς κα Δέσποινα Μαυρίδου.

Ένα ακόμη περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας σε βάρος Αφροαμερικανού συνταράσσει τις ΗΠΑ. Αυτή τη φορά θύμα ήταν ο 17χρονος, Νταλανέο Μάρτιν, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία κοιμόταν σε ένα κλεμμένο όχημα μέσα στην πολιτεία της Ουάσινγκτον.