Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Θεσσαλονίκη: Το καραβάκι “Κωνσταντής” ξεκινάει τα δρομολόγια στο Θερμαϊκό Κόλπο
Αντ. Σαουλίδης: «Τα έργα που υπόσχεται η ΝΔ για τη Θεσσαλονίκη δεν έχουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση»
«Το δίλημμα των εκλογών είναι ξεκάθαρο, ή μια κυβέρνηση προγραμματικής προοπτικής ή μια κυβέρνηση μονοκομματικής ασυδοσίας» τόνισε μιλώντας στο STATUS FM ο Αντώνης Σαουλίδης.
Ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επεσήμανε πως «αυτό που ζούμε σήμερα είναι μια μονοκομματική κυβέρνηση ασυδοσίας.
Οι αγώνες πάλης στο Φούλατζικ της Μικράς Ασίας και στον Ευρωπό του Κιλκίς
Γράφει ο Απόστολος Καραγιαννόπουλος.
Στο Φούλατζικ της Βιθυνίας κάθε χρόνο τις εορτές του Αη Γεώργη και της Ζωοδόχου Πηγής, μετά την Κυριακή του Αγίου Πάσχα, τα απογεύματα, διεξάγονταν αγώνες παραδοσιακής πάλης. Το χωριό είχε ξακουστούς παλαιστές: τον Τοκαλάκη Γεώργη, τον Τοκαλάκη Παρασκευά, τον Καμπάδαη Δημήτρη, τον Διονύση Τσόνογλου με τις τρομερές τρικλοποδιές και κεφαλοκλειδώματα, τον Φουτσιτζόγλου Νικόλα, και τέλος τον βαρέων βαρών Παγώνα Γεώργη.
Οι απόφοιτοι 1973 του τότε Γυμνασίου Αρρένων Κιλκίς ξαναβρέθηκαν στα θρανία
Πενήντα χρόνια μετά είχαν την χαρά και την τύχη να ξαναβρεθούν οι απόφοιτοι του τότε Γυμνασίου Αρρένων Κιλκίς. Με άσπρα ή χωρίς μαλλιά, ξαναβρέθηκαν γεμάτοι συγκίνηση στα σκαλοπάτια και τις αίθουσες του σχολείου τους, στο σημερινό 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς.
Υπόθεση Πολάνσκι: Γιατί η γυναίκα που βιάστηκε στα 13 της χρόνια, θέλει να «αθωώσει» πια τον διάσημο σκηνοθέτη;
Το 1977 ο Ρομάν Πολάνσκι κατηγορείται για τον βιασμό ενός 13χρονου τότε κοριτσιού κατά τη διάρκεια μία φωτογράφιση για την γαλλική έκδοση της Vogue, με το οποίο εκείνος συνεργαζόταν ως guest, μέσα στην έπαυλη του Τζακ Νίκολσον.
Σουδάν: Συναγερμός από τον ΠΟΥ – Μολυσματικοί ιοί στα χέρια ενόπλων δυνάμεων
Κατελήφθη εργαστήριο που περιείχε παθογόνους μικροοργανισμούς ιλαράς και χολέρας στο Σουδάν.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανέφερε ότι στο Χαρτούμ υπάρχει «υψηλός κίνδυνος βιολογικού κινδύνου» διότι μια εκ των δύο πλευρών έχει καταλάβει ένα εργαστήριο το οποίο περιείχε παθογόνους μικροοργανισμούς ιλαράς και χολέρας.
Τουρκία: Κύμα συλλήψεων Κούρδων καθώς πλησιάζουν οι εκλογές
Τουλάχιστον 110 άνθρωποι συνελήφθησαν σήμερα στην Τουρκία στο πλαίσιο “αντιτρομοκρατικής” επιχείρησης με στόχο το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK), η οποία καταγγέλλεται ως “απόπειρα εκφοβισμού” τρεις εβδομάδες πριν από τις εκλογές.
Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 34χρονος που σκότωσε τη μητέρα του – «Της είπα δες κάτι, γύρισε και πυροβόλησα»
Ο ίδιος υποστήριξε ότι τη λύτρωσε αφού του ζήτησε εκείνη να τη σκοτώσει.
Προφυλακιστέος έχει κριθεί ο 34χρονος μητροκτόνος έπειτα από την απολογία του στο Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης.
Φωτιά σε πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη
Συναγερμός στην Πυροσβεστική σήμερα το μεσημέρι.
Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε χώρο πολυκατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η πυρκαγιά σημειώθηκε περίπου στις 16:30 σε απορρίμματα στο φωταγωγό πολυκατοικίας στην οδό Μητροπόλεως, ενώ οι καπνοί έφτασαν μέχρι τους τελευταίους ορόφους του κτιρίου.