espa pkm

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2026, 4:40:16 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν από ρωσικά πλήγματα με «όπλα διασποράς» σήμερα το απόγευμα στο Κραματόρσκ, στην ανατολική Ουκρανία, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης.

Η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας Σουέλα Μπράβερμαν υπερασπίστηκε σήμερα, από το Κιγκάλι, το σχέδιο απέλασης στη Ρουάντα των αιτούντων άσυλο που φτάνουν παράνομα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι πολίτες του Μαυροβουνίου προσέρχονται σήμερα στις κάλπες για να εκλέξουν νέο πρόεδρο, με τον απερχόμενο Μίλο Τζουκάνοβιτς να αντιμετωπίζει έξι αντιπάλους, περιλαμβανομένων τεσσάρων μελών της φιλοσερβικής παράταξης.

Ο γερμανός καγκελάριος, Όλαφ Σολτς, χαιρέτισε σήμερα την απόφαση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου να εκδώσει ένταλμα σύλληψης εις βάρος του ρώσου προέδρου, λέγοντας ότι αυτό δείχνει πως «κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου»

«Ο Μακρόν θα σπάσει, εμείς θα νικήσουμε», ήταν ένα από τα συνθήματα που φώναζε το πλήθος στην Πλας ντ’ Ιταλί, στο νότιο Παρίσι, ενώ η αστυνομία απάντησε με δακρυγόνα

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει διαπράξει εγκλήματα πολέμου, είναι δικαιολογημένη η απόφαση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου να εκδώσει ένταλμα για τη σύλληψή του, δήλωσε σήμερα ο αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν

Ο Πάπας Φραγκίσκος συναντήθηκε το Σάββατο με χιλιάδες πρόσφυγες και φιλανθρωπικές ομάδες που τους βοηθούν καθώς προσπαθούσε να προωθήσει νόμιμες μεταναστευτικές οδούς προς την Ευρώπη ως εναλλακτική λύση στις επιχειρήσεις λαθρεμπορίου που, όπως είπε, έχουν μετατρέψει τη Μεσόγειο Θάλασσα σε «νεκροταφείο»

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν από τον σεισμό, μεγέθους 6,8 βαθμών, που σημειώθηκε στον Ισημερινό και το βόρειο Περού, ενώ πολλά κτίρια υπέστησαν ζημιές

Ο πρόεδρος του Ισημερινού Γκιγιέρμο Λάσο, με ανάρτησή του στο Twitter ζήτησε από τους πολίτες να παραμείνουν ψύχραιμοι και «να ενημερώνονται από επίσημες πηγές».

Οι φρουροί security στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου θα απεργήσουν για 10 ημέρες κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα

Το συνδικάτο Unite ανακοίνωσε ότι περισσότεροι από 1.400 security που απασχολούνται στο αεροδρόμιο Χίθροου, ένα από τα πιο πολυσύχναστα στην Ευρώπη, θα απεργήσουν από τις 31 Μαρτίου έως την Κυριακή του Πάσχα, 9 Απριλίου, για να απαιτήσουν καλύτερες αμοιβές.

Κιλκίς, Μάρτιος 2023. Φοιτήτριες στο Τμήμα Σχεδίασης -Παραγωγής Ενδύματος του εδρεύοντος στο Κιλκίς τριτοβάθμιου εκπαιδευτικού ιδρύματος του Δ.ΙΠΑ.Ε. επιστρέφουν στην πόλη ύστερα από τα μαθήματα που παρακολούθησαν στη σχολή τους.
Με τα πόδια επιστρέφουν καθώς στη σχολή, τρία χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, η μετάβαση γίνεται είτε με ιδιωτικό Ι.Χ. αυτοκίνητο είτε με παπάκι είτε με τα πόδια.