Εγκαύματα φέρει ο 47χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία.
Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης αναμένεται να μεταφερθεί 47χρονος με εγκαύματα μετά από εργατικό ατύχημα.
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης αναμένεται να μεταφερθεί 47χρονος με εγκαύματα μετά από εργατικό ατύχημα.
Με 490 λίτρα λαδιού αμφιβόλου ποιότητας και γνησιότητας τσάκωσαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, έναν 29χρονο άνδρα χθες το πρωί (29/4) σε περιοχή του Κιλκίς.
Συγκεκριμένα, σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματός του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 98 δοχεία των 5 λίτρων, που περιείχαν συνολικά 490 λίτρα λαδιού αμφιβόλου ποιότητας και γνησιότητας, στερούμενος παραστατικών αγοράς.
Μάχη «στήθος με στήθος» ανάμεσα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου στις τουρκικές εκλογές «βλέπει» μια δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Τουρκία.
Το υπουργείο Υγείας της Σενεγάλης επιβεβαίωσε ένα κρούσμα του αιμορραγικού πυρετού Κριμαίας – Κονγκό (CCHF) σε ένα νοσοκομείο στα περίχωρα της πρωτεύουσας Ντακάρ, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του.
Η μητέρα του έχασε την ζωή της κατά τον διάπλου της Μεσογείου, προσπαθώντας να φτάσει στην Ιταλία, αφήνοντάς το μωρό μόνο, χωρίς κανέναν άλλο συγγενή.
311: Ο αυτοκράτορας Γαλέριος Βαλέριος Μαξιμιανός εκδίδει διάταγμα, με το οποίο η χριστιανική θρησκεία αναγνωρίζεται επίσημα στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.
Ρεπορτάζ: Κερασία Κοφινά