espa pkm

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2026, 1:35:55 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών, 31 και 25 ετών αντίστοιχα, σχημάτισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς.

Πιο αναλυτικά, οι δύο δράστες, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, εισήλθαν σε διαμέρισμα όπου διέμεναν ηλικιωμένοι και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν 1.780 ευρώ.

Αρκετή ένταση υπήρξε στην συνέχεια της δίκης για τον Άλκη Καμπανό με την φορτισμένη συναισθηματικά μητέρα του να φωνάζει  «ζώα, ζώα!» στην αίθουσα του δικαστηρίου προς τους δολοφόνους τους γιου της.

Μία πολύ σημαντική διάκριση έλαβε το αεροδρόμιο «Μακεδονία», καθώς αναδείχθηκε ως ένα από τα κορυφαία στην Ευρώπη, στην κατηγορία των αερολιμένων που διαχειρίζονται 5 έως 15 εκατομμύρια επιβάτες.

Η ελβετική εταιρεία Ava-X συνέκρινε με τη βοήθεια της τεχνολογίας, τις φωτογραφίες της μικρής Τζούλια με αυτές της Μαντλίν και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν ταιριάζουν.

«Σεισμό» έχει προκαλέσει στην παγκόσμια οικονομία η πτώχευση της Credit Suisse και η εξαγορά της από τη UBS. Το BBC προσπάθησε να δώσει μια απάντηση στο τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τη φήμη της Ελβετίας για τη σταθερότητα.

Πρόσφατα εμφανίστηκαν σε πολλά ράφια λαχανικών στα βρετανικά σούπερ μάρκετ πινακίδες με την ένδειξη «Τρία κομμάτια ανά πελάτη».

Πρώτα έλειπαν οι οδηγοί φορτηγών, μετά τα αυγά και τώρα οι ντομάτες.

Τίποτα το ιδιαίτερο δεν εντοπίστηκε, τελικά, στον ύποπτο φάκελο που βρέθηκε στο Διοικητικό Εφετείο, όπου και πραγματοποιήθηκε επέμβαση της αστυνομίας σήμερα το πρωί.

Συγκεκριμένα, εργαζόμενοι εντόπισαν τον φάκελο και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία, προκειμένου να εξακριβωθεί τι ακριβώς περιέχει ο φάκελος.

Ολοένα και καλύτερα πηγαίνει η κατάσταση της υγείας της Ανυσίας, η οποία φέρει πολλαπλά τραύματα από τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, έχοντας πλέον αποκαταστήσει την επαφή της με το περιβάλλον.

Συνεχίζοντας τις δράσεις άμεσου διαλόγου με την κοινωνία ο κ. Θεόδωρος Καράογλου επισκέφθηκε την Αγχίαλο και συνομίλησε με φίλους του πολιτικού του γραφείου και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Συνεδριακό γεμάτο ασφυκτικά με τους όρθιους να είναι περισσότεροι από τους καθήμενους είχαμε χρόνια να δούμε στο Κιλκίς σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ.

Συνέβη νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαρτίου με την ομιλία του προέδρου του Κινήματος Νίκου Ανδρουλάκη να ενθουσιάζει τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να τον ακούσουν στην προεκλογική ομιλία του.

Μετά τον χαιρετισμό του γραμματέα της Νομαρχιακής Λάζαρου Παζαρτζικλή - επισήμανε τις πρωτιές που σημείωσε από τις περασμένες εκλογές το ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς, μεταξύ των οποίων η μεγαλύτερη αύξηση πανελλαδικά στο εκλογικό του ποσοστό, η μεγαλύτερη συμμετοχή μελών στην ανάδειξη προέδρου κ.α.- ο κ. Ανδρουλάκης ξεκίνησε με τα θέματα επικαιρότητας, όπως η αναζήτηση ευθυνών για την τραγωδία των Τεμπών.