espa pkm

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2026, 3:20:42 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Κινητοποίηση ενάντια στην αξιολόγηση που προωθεί η κυβέρνηση και η κ. Κεραμέως πραγματοποίησαν καθηγητές και μέλη των ΕΛΜΕ.

Οι καθηγητές εναντιώνονται στην αξιολόγηση τονίζοντας ότι προωθεί την εξαθλίωση των σχολείων και την προώθηση της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Τι είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Κώστας Ταγγίρης, για τα ηλεκτρικά λεωφορεία και την ενίσχυση του στόλου των οχημάτων ΟΑΣΘ, καθώς και για την πρόσληψη προσωπικού.

Προς τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Κυριακίδη

Κιλκίς 23 Φεβρουαρίου 2023

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή μου υποβάλλω την παραίτησή μου από δημοτική σύμβουλος Κιλκίς.

Η παραίτησή μου οφείλεται στην απόφαση  να διεκδικήσω μια θέση στο Εθνικό Κοινοβούλιο ως αντιπρόσωπος των πολιτών της Π.Ε. Κιλκίς συμμετέχοντας προς τούτο στις εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Κύριε Δήμαρχε,

Ανακοινώθηκε από την οικογένεια του αθλητικογράφου ο θάνατός του.

Ένας από τους διασημότερους αθλητικογράφους στον κόσμο, ο Τζόν Μότσον, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Ένας 21χρονος κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σε καταγγελίες για ομοφοβική επίθεση, κατά τη διάρκεια ομιλίας στη Φοιτητική Ένωση του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, προχώρησε η οργάνωση Accept-ΛΟΑΤΚΙ της Κύπρου.

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητεί από τα στελέχη της να αφαιρέσουν την κινεζική εφαρμογή TikTok από τις τηλεφωνικές συσκευές τους», δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος Τιερί Μπρετόν.

Ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φεστερίδης επισκέφθηκε τα γραφεία της Politic το πρωί της Πέμπτης.

Ο κ. Φεστερίδης βρέθηκε σήμερα το πρωί (23/2) στην αίθουσα σύνταξης της ηλεκτρονικής εφημερίδας και συνομίλησε με τους δημοσιογράφους ενώ αντάλλαξαν απόψεις για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και τις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Προκαταρκτική εξέταση διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για την καταγγελία της καθηγήτρια του Τμήματος Ψυχολογίας του ΑΠΘ μετά τον αποκλεισμό της μέσα στο γραφείο από φοιτητές του Πανεπιστημίου.

Ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φεστερίδης χθες (22/2) πραγματοποίησε επίσκεψη σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά ο κ.

Σε ερημική περιοχή συνετρίβη το αεροπλάνο.

Ένα ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος Sukhoi Su-25 συνετρίβη ο πρωί της Πέμπτης στην περιοχή του Μπέλγκοροντ μετά την ολοκλήρωση πολεμικής αποστολής, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.