espa pkm

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2026, 2:57:03 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κολομβίας πρόκειται για μια κίνηση αν μη τι άλλο τολμηρή.

Τα… χέρια για κατάπαυση του πυρός έδωσε η κυβέρνηση της Κολομβίας για έξι μήνες με τις πέντε μεγαλύτερες ένοπλες οργανώσεις που δρουν στη χώρα σύμφωνα με τον πρόεδρο Γουστάβο Πέτρο.

Στη Βραζιλία βρίσκεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας ενόψει της ορκωμοσίας του προέδρου της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιου Λούλα Ντα Σίλβα.

Οι δύο πολιτικοί είχαν συνάντηση λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία του νέου προέδρου, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να αναφέρει σε ανάρτησή του:

Με βεβαίωση αρνητικού τεστ για τον κορονοϊό θα μπορούν να μπουν στην Αυστραλία οι ταξιδιώτες από την Κίνα από την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου σύμφωνα με τον Αυστραλό υπουργό Υγείας Μαρκ Μπάτλερ.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες – Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου

Κ. Ζέρβας: «Το 2023 να φέρει επιτυχίες για τη Θεσσαλονίκη, υγεία ειρήνη, αλληλεγγύη»

Με εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων και μουσικό πάρτι στην Αριστοτέλους η υποδοχή της νέας χρονιάς στη Θεσσαλονίκη – Κ.

Κλειστά θα είναι σήμερα, τα εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη.

Τα καταστήματα, σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, θα παραμείνουν κλειστά και αύριο, Δευτέρα.

Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα λειτουργήσουν κανονικά.

Περάσαμε από το 2022 στο 2023. Και συνευχόμεθα, η διαδρομή μας στη νέα χρονιά να μην πολλαπλασιάσει την απελπισία και την κατάθλιψη. Προσευχόμαστε λειτουργικά και προσβλέπουμε στο Θεό μ᾽ εκείνο το χιλιοειπωμένο μελώδημα: “η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το άγιο” και το συνακόλουθο “την πάσαν ελπίδα μου εις σε ανατίθημι, Μήτερ του Θεού· φύλαξόν με υπό την σκέπην σου”. Όσο πιο πολύ το τραγουδά η ψυχή μας και το μελοποιεί σε ήχους εγκάρδιους, έρχεται η στιγμή που ανακαλύπτει (βιώνει) τη στοργή του Θεού. Και την μεταγγίζει γύρω της.

Η τουρκική κυβέρνηση θα προχωρήσει σε μείωση στις τιμές φυσικού αερίου για βιομηχανικούς καταναλωτές έως και 25% και στις τιμές ηλεκτρικής ενέργειας κατά 16% από αύριο 1η Ιανουαρίου, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Σχεδόν η μισή Βραζιλία πιστεύει ότι αποκτά έναν κομμουνιστή πρόεδρο. Πρόκειται για καμπάνια λάσπης των οπαδών του ακροδεξιού Μπολσονάρο, που επισείουν τον κομμουνιστικό κίνδυνο

Όταν οι οπαδοί του Ζαΐρ Μπολσονάρο ξυπνήσουν το πρωί της Πρωτοχρονιάς μετά από εξαντλητική διασκέδαση, εκτός από βαρύ κεφάλι τούς περιμένει κι ένας εφιάλτης που θα γίνει πραγματικότητα.

Το 2022, ο παγκόσμιος πληθυσμός ξεπέρασε τα 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους και αισθανθήκαμε την κλίμακα αυτού του μνημειώδους ορόσημου με εκατοντάδες τρόπους

Μετά από περισσότερα από 2 χρόνια lockdowns και καραντίνας, οι άνθρωποι ξεκίνησαν ξανά τη ζωή τους με ανυπομονησία, αλλά σίγουρα υπήρχαν αυξανόμενοι πόνοι.