Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι συναντήθηκε σήμερα με τον Πολωνό ομόλογό του Αντρέι Ντούντα στο αεροδρόμιο Ζέσουφ-Γιάσιονκα στην νοτιοανατολική Πολωνία.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Πολωνία-Ουκρανία: Ο Ζελένσκι συνάντησε τον Ντούντα στην Πολωνία κατά την επιστροφή του Ουκρανού προέδρου από τις ΗΠΑ
Πάνω από 400 οι νεκροί από την επιδημία χολέρας στο Μαλάουι
Τα κρούσματα έχουν φτάσει τις 13.837 και οι νεκροί τους 410.
Οι νεκροί από την επιδημία χολέρας στο Μαλάουι ξεπέρασαν τους 400, ανακοίνωσε σήμερα η υπουργός Υγείας Χουμπίζε Τσιπόντα, ζητώντας από τους κατοίκους στις πληγείσες περιοχές να εμβολιαστούν.
Θεσσαλονίκη: ΕΑΠ και ΕΣΗΕΜΘ υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας
«Με την υπογραφή του Μνημονίου επαληθεύεται και περνά σε θεσμικό επίπεδο η συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων» τόνισε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΜ-Θ
Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.
Σε πλειστηριασμό βγαίνει το σπίτι του Βασίλη Τερλέγκα στη Θεσσαλονίκη
Η μεζονέτα, συνολικής επιφάνειας 150 τ.μ., βρίσκεται στην περιοχή Καρδία.
Άσχημα νέα για τον δημοφιλή τραγουδιστή Βασίλη Τερλέγκα, καθώς κινδυνεύει να χάσει το εξοχικό του σπίτι, στη Θεσσαλονίκη.
Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα 260 παιδιά του Προγράμματος της “Παιδιατρικής κατ οίκον Νοσηλείας” στη Θεσσαλονίκη
Μου’παν έλα να πάμε να δεις,
Χριστός γεννήθηκε στην άκρη της γης,
κι εγώ γυρίζω απόψε στον ουρανό
τ’ αστέρι ψάχνω να’βρωτο φωτεινό
Με αυτούς τους στίχους ευχήθηκε “καλά Χριστούγεννα” ο μικρός Νικόλας, ένα παιδί 9 χρονών που πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία.
Συναυλία Νίκου Πορτοκάλογλου την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο του Κιλκίς
Ο Δήμος Κιλκίς προσκαλεί τους πολίτες στην μεγάλη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου, αύριο Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 20:00 στο Δημοτικό Πάρκο - Κήπο για να γιορτάσουν μαζί τα Χριστούγεννα!
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας, έρχεται στο Κιλκίς με ‘’Ένα Φως αναμμένο’’!
Δήμος Παιονίας: Η πλατεία 28ης Οκτωβρίου (ΑΝΩ ΣΟΑ) επέστρεψε στους κατοίκους του Πολυκάστρου
Το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου στο γραφείο της συμβολαιογράφου Ελένης Χαμουρούδη, ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και ο Διευθυντής του ΤΕΘΑ Αντιστράτηγος Αντώνης Κoνδύλης υπέγραψαν την εξαγορά της πλατείας 28ης Οκτωβρίου ιδιοκτησίας του ΤΕΘΑ από τον δήμο Παιονίας έναντι του ποσού των 21.000 € . Ένα θέμα που απασχόλησε για πολλά χρόνια την κοινωνία του Πολυκάστρου λύθηκε με τον καλύτερο τρόπο.
Δεσμεύτηκε το οικόπεδο της Εύας Καϊλή στην Πάρο
Έχει δεσμευτεί και ένας κοινός λογαριασμός του ζευγαριού.
Μετά από απόφαση της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος με επικεφαλής τον πρώηυν αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη το οικόπεδο συνολικής έκτασης 7 στρεμμάτων στην Πάρο το οποίο αγόρασε η ευρωβουλευτής με τον σύζυγό της, έχει δεσμευτεί.
«Ανοιξιάτικα» θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα
Πώς όμως εξηγούνται τα φετινά θερμά Χριστούγεννα;
Μόνο χιονισμένα δεν θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, καθώς ένα σημαντικό και μεγάλης κλίμακας μετεωρολογικό φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Βόρειας Αμερικής, το οποίο αναμένεται να έχει σημαντικές επιπτώσεις στον καιρό της Ευρώπης κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα, όπως αναφέρει το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Κίνα: Νοσοκομείο της Σαγκάης προειδοποιεί για «τραγική μάχη» με το νέο κύμα κορονοϊού
Κάποιοι ειδικοί λένε ότι τα επίσημα στοιχεία είναι πλέον αναξιόπιστος οδηγός καθώς γίνονται λιγότερα τεστ σε όλη την Κίνα
Νοσοκομείο της Σανγκάης είπε στο προσωπικό του να ετοιμάζεται για μια «τραγική μάχη» με την Covid-19 καθώς αναμένει ότι οι μισοί από τα 25 εκατ.