Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ιράν: Η ανιψιά του Αγατολάχ Χαμενεΐ καλεί τις ξένες κυβερνήσεις να διακόψουν κάθε δεσμό με την Τεχεράνη
«Η Μελόνι υποφέρει από σύνδρομο πολιορκίας»
Μόλις δύο μήνες μετά τις εκλογές της 25ης Σεπτεμβρίου, το κόμμα Αδέλφια της Ιταλίας της πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι αγγίζει, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, τo 30,4% της πρόθεσης ψήφου, σύμφωνα με την «La Repubblica».
Γαλλία: Ανήλικος σκοτώθηκε σε συγκρούσεις μεταξύ ομάδων νέων κοντά στις Βερσαλλίες
Το θύμα χτυπήθηκε στο κεφάλι, σύμφωνα με την εισαγγελία των Βερσαλλιών. Οι δράστες ενδέχεται να τον χτύπησαν με βαριοπούλα, ανέφερε μια αστυνομική πηγή.
Ένας 14χρονος σκοτώθηκε τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή κατά τη διάρκεια βίαιων συγκρούσεων μεταξύ νεαρών από δύο κοινότητες κοντά στις Βερσαλλίες, στα νοτιοδυτικά του Παρισιού.
Θεσσαλονίκη: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 21χρονης που πέθανε στην Καμάρα – «Έκανε το δικό της θαύμα τελικά»
Η 21χρονη φοιτήτρια άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις που υποβλήθηκε λόγω της παράσυρσής της στην Καμάρα.
«Έκλεβαν» παιδιά από το Μαλί για να υιοθετηθούν στη Γαλλία
Eννέα Γάλλοι πολίτες, με χώρα καταγωγής το Μαλί, μια από τις πτωχότερες χώρες του πλανήτη, κατέθεσαν μήνυση κατά μιας οργάνωσης ονόματι «Ηλιαχτίδα», υποστηρίζοντας πως όταν ήταν παιδιά, δηλαδή περί το 1990, τα έδωσε για υιοθεσία σε γαλλικές οικογένειες, χωρίς να είναι σαφές ότι οι φυσικοί τους γονείς είχαν συναινέσει.
Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η 21χρονη που παρασύρθηκε στην Καμάρα – Η οικογένειά της θα προχωρήσει σε δωρεά οργάνων
Την τελευταία της πνοή άφησε η 21χρονη κοπέλα από τα Χανιά η οποία τραυματίστηκε βαρύτατα όταν την παρέσυρε αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης.
Οι Θεσσαλονικείς επισκέπτονται και σήμερα το αμαξοστάσιο μετρό στην Πυλαία και τον σταθμό Παπάφη
Χτες, από τις 10:00 έως τις 15:00 περίπου 1200 πολίτες ξεναγήθηκαν στο σταθμό του Μετρό στην Παπάφη.
Εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης μπήκαν στη σειρά για να δουν και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις, τόσο στο σταθμό του Μετρό στην Παπάφη όσο και στο Αμαξοστάσιο και το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας του Μετρό στην Πυλαία, που άνοιξαν για το κοινό στο πλαίσιο του Open House.
Σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στο διαδίκτυο: 10 κανόνες από το CSI Institute – «Η κακοποίηση μένει στο dna του θύματος σαν σφραγίδα» (pics & vids)
«Η Μαντώ έπαιρνε το διδακτορικό της και το επόμενο πρωί περνούσε από επιτροπή. Την Κυριακή το βράδυ, έκανε το λάθος να χωρίσει. Ο κύριος με τον οποίο ήταν μαζί, έστειλε 15 ερωτικά βίντεο στη Σύγκλητο του πανεπιστημίου που θα την εξέταζε» – Με ανατριχιαστικές ιστορίες, βγαλμένες από τη ζωή ο Αντιστράτηγος ε.
Μήνυμα του ΥΠΕΞ για την κατολίσθηση στην Ίσκια: «Αλληλεγγύη προς το λαό και την κυβέρνηση της Ιταλίας»
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος από την κατολίσθηση στην Ίσκια της Ιταλίας, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών με ανάρτησή του στο Twitter.
«Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, οι σκέψεις μας είναι στους αγνοούμενους, τους τραυματίες και τα σωστικά συνεργεία» επισημαίνεται στην ίδια ανάρτηση.
Οι διαμαρτυρίες κατά του λόκνταουν εξαπλώθηκαν σε ολόκληρη την Κίνα μετά τη φονική πυρκαγιά – «Κάτω ο Σι» (pics & vids)
Τα βίντεο που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Κίνα φαίνεται να δείχνουν νέες διαμαρτυρίες ενάντια στους περιορισμούς του Covid, μετά από πυρκαγιά πολυκατοικίας στοίχισε τη ζωή σε 10 άτομα.