espa pkm

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2026, 3:51:39 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο Εμπενίζερ Σκρουτζ  είναι ένας άπληστος τσιγκούνης που μισεί τα Χριστούγεννα και ότι φέρνει χαρά στον κόσμο. Την Παραμονή τον επισκέπτεται το φάντασμα του παλιού του συνέταιρου, του Τζέικομπ Μάρλι και τον ενημερώνει ότι θα τον επισκεφτούν τρία πνεύματα, που θα προσπαθήσουν να του θυμίσουν τι σημαίνει αγάπη. Θα καταφέρει να ξαναγίνει αυτός που ήταν και να γλιτώσει την αιώνια τιμωρία;

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (9-12-2022)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (12-12-2017)

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια των δράσεων του Ομίλου Αστροφυσικής του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς, δόθηκε διαδικτυακή διάλεξη από τον ομότιμο Καθηγητή του τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Σταύρο Αυγολούπη με θέμα «Κοσμικές Κινήσεις».

Ο Δήμος Κιλκίς και οι εκδόσεις 24 ‘’γράμματα’’ παρουσιάζουν το ιστορικό μυθιστόρημα “Ερωτευμένος Καίσαρ”του συγγραφέα-δημοσιογράφου Παναγιώτη Σερ. Χανού

την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 18.00 στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής.

Το  μυθιστόρημα, που διακρίνεται για την περιπετειώδη και ανατρεπτική του πλοκή, έχει βραβευτεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο  “Culture4All – Πολιτισμός για Όλους” και την Εθνική Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών στο πλαίσιο της πανελλήνιας πρόσκλησης προς συγγραφείς με θέμα “Μόρια Λέσβου, 2.500 χρόνια Ιστορίας”,  τον Ιανουάριο του  2019.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης σας προσκαλεί στη βιβλιοπαρουσίαση του πρώην Δημάρχου Κιλκίς, Αναστάσιου Δ. Αμανατίδη, ‘’Κιλκισιακό Οδολόγιο’’, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο τοπογράφος - πολεοδόμος Θανάσης Βαφειάδης και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς Γιάννης Χατζηαποστόλου.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Θεοφύλακτος Παγλαρίδης.

Αντιθέτως, δεν υπήρξε ομοφωνία στο Συμβούλιο Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ για την ένταξη της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας στο χώρο Σένγκεν

Οι Υπουργοί Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, ενέκριναν, σήμερα (8/12), την ένταξη της Κροατίας στο χώρο Σένγκεν, από την 1η Ιανουαρίου 2023.

Παραλύει η χώρα από τις απεργίες.

Ο βρετανικός στρατός είναι αυτός που θα καλύψει το κενό των απεργών σε πολύ σημαντικές θέσεις όπως η συνοριακή αστυνομία και τα πληρώματα των ασθενοφόρων όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Βρετανίας την ώρα που όλη η χώρα είναι αντιμέτωπη με πολλές απεργίες για το αυξημένο κόστος διαβίωσης.

Η παρένθετη μητρότητα απαγορεύεται στους αλλοδαπούς», έγραψε στο Telegram ο πρόεδρος της Κάτω Βουλής, Βιατσεσλάβ Βολόντιν.

Το ρωσικό κοινοβούλιο ενέκρινε σήμερα έναν νόμο με τον οποίο απαγορεύεται σε αλλοδαπούς να προσφεύγουν στην παρένθετη μητρότητα στη Ρωσία, ώστε να «προστατευθούν» τα παιδιά από τις οικογένειες ΛΟΑΤΚΙ+ και να εμποδιστεί το εμπόριο οργάνων.

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Νοέμβριο του 2022 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 114 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 29 εκατομμύρια ευρώ.