espa pkm

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2026, 7:02:39 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Αποσκοπώντας στην ευαισθητοποίηση των νέων ανθρώπων για την ασθένεια του διαβήτη ο Δήμος Κιλκίς διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα τη Δευτέρα 14η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, κλήθηκαν και συμμετείχαν οι μαθητές των Γυμνασίων της πόλης και παρακολούθησαν με προσοχή την ομιλία της παιδιάτρου της παιδιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς  Αναστασίας Γαβριηλίδου, επικεντρωμένη στα αίτια, τα συμπτώματα, τις επιπλοκές και τη θεραπεία της πάθησης αυτής.

ΕΡΩΤΗΣΗ προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Ν. Κεραμέως με θέμα: «Ένταξη στις ειδικές κατηγορίες μεταθέσεων των εκπαιδευτικών της νόσου Non-Hodgkin, της αυτόλογης μεταμόσχευσης αιμοποιητικών κυττάρων και της διαπιστευμένης αναπηρίας από επιτροπή ΚΕΠΑ σε ποσοστό 50% και άνω.» κατέθεσε ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φραγγίδης:

Στην Ανατολική Λιβύη θα μεταβεί αύριο, Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, όπου θα έχει συνομιλίες με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αγκίλα Σάλεχ Ίσα (Aguila Saleh Issa), καθώς και με άλλους Λίβυους αξιωματούχους, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Ουκρανικός ήταν ο πύραυλος που έπεσε στην Πολωνία, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ αναφερόμενος στο συμβάν που προκάλεσε την έκτακτη συνάντηση των μονίμων αντιπροσώπων της Συμμαχίας.

Ο Καναδός πρωθυπουργός είχε μια σύντομη άτυπη συνάντηση με τον Σι Τζινπίνγκ την Τρίτη, σύμφωνα με το γραφείο του Τριντό.

Την ενόχλησή στον Τζάστιν Τριντό εξέφρασε ο Σι Τζινπίνγκ, για τη διαρροή όσων είπαν στην κατ’ ιδίαν συνάντησή τους, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G20, με τον συγκεκριμένο διάλογο να καταγράφεται σε βίντεο, που έχει ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

H Ιωάννα Μπομπόλη ανακοινώνει πως στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δήμο Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου με το συνδυασμό της Μαρίας Μανούκα «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου»

Εθνικής προτεραιότητας και σημασίας έχουν χαρακτηριστεί από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ορισμένα από τα έργα που απαιτούνται για την αντιπλημμυρική προστασία της Θεσσαλονίκης, δήλωσε η γενική γραμματέας Υποδομών Μαρία Έλλη Γεράρδη.

Η σημασία της απόκτησης και χρήσης από τις επιχειρήσεις του Συλλογικού Σήματος της Ε.Ε. «M MACEDONIA THE GREAT» (Μακεδονικό Σήμα) παρουσιάστηκε στην ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν τη Τρίτη 15/11/2022 το Επιμελητήριο Κιλκίς και ο ΣΕΒΕ-Σύνδεσμος Εξαγωγέων, παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου και επιχειρηματιών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Η αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου μονοπώλησε το ενδιαφέρον του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, που συνήλθε χθες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, υπό την προεδρία του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, με σκοπό τη συμπαράταξη των συναρμοδίων φορέων στην αποτελεσματική διαχείρισή τους.

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι για αύριο Πέμπτη 17 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος από τις 9:00 έως τις 12:00 στους οικισμούς Ακροποταμιά, Λειψύδριο, Χρυσόπετρα, Λαοδικηνό, Πυργωτό, Περιστέρι και Φανάρι, λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.