espa pkm

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2026, 11:13:29 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο ηθοποιός του Game of Thrones Liam Cunningham συμμετέχει στη διαμαρτυρία του Δουβλίνου για την ιρλανδική στεγαστική κρίση

Χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε μια διαδήλωση στο Δουβλίνο για να τονίσουν τη στεγαστική κρίση στη χώρα, με τους διαδηλωτές να ζητούν άμεση δράση από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της έλλειψης κατοικιών.

Σε έναν χρόνο, 450 θύματα σεξουαλικής βίας στους κόλπους της Καθολικής Εκκλησίας αναγνωρίστηκαν στη Γαλλία και υποστηρίζονται από την Επιτροπή Αναγνώρισης και Αποκατάστασης (CRR), εκ των οποίων 36 που έχουν λάβει οικονομική αποζημίωση, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η αρχή αυτή

Το αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ ενέκρινε την πιθανή πώληση πυραύλων Stinger Man Portable και του σχετικού εξοπλισμού στη Φινλανδία με εκτιμώμενο κόστος 380 εκατ. δολαρίων, ανακοίνωσε την Πέμπτη το Πεντάγωνο σύμφωνα με το πρακτορείο Ρεθτερσ

Δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 766 γραμμαρίων είχε επιμελώς κρυμμένα στο σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη, ένας άνδρας που συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, με τη συνδρομή και αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών

Δεν ήταν βέβαια όπως τότε. Τα τότε ανέμελα, τρανταχτά γέλια έγιναν χαμόγελα, κάποια πικρά, κάποια νοσταλγικά, τα όνειρα προσγειώθηκαν. Αδυσώπητος ο χρόνος άφησε τα σημάδια του. Κάποιοι  κίνησαν νωρίτερα το μακρινό -και δίχως γυρισμό- ταξίδι. Λιγόστεψαν πολύ και οι αγαπημένοι μας καθηγητές, μόνο ένας παραβρέθηκε στη συνάντηση, ο γυμναστής μας, ο Λουκάς ο Παυλίδης.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχεύτεσης Κιλκίς - ΔΕΥΑΚ είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν ενδελεχή έρευνα για την ποιότητα του νερού.

Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 22:59

ΑΤΛΑΣ Κιλκίς: Το πάλεψε αλλά...

Η πέμπτη αγωνιστική για το πρωτάθλημα εφήβων, έμελλε να είναι και η πιο διαφωτιστική για κάθε είδους συμπεράσματα για το τμήμα αγοριών του ΑΤΛΑ, τόσο για τους προπονητές της ομάδας, όσο και για τον κόσμο που το συντροφεύει.

Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 22:53

*Ε.Σ.Υ. - η αναγέννηση

Γράφει ο Στέφανος Παραστατίδης.
(Α).
Η υγεία είναι ίσως το σημαντικότερο κοινωνικό αγαθό για τον άνθρωπο. Ευθύνη και αποστολή μίας κυβερνώσας σοσιαλδημοκρατίας είναι η προαγωγή της υγείας, η αντιμετώπιση της ασθένειας και η οικονομική προστασία των ασθενών και των οικογενειών τους από το υγειονομικό κόστος. Σε αυτή τη βάση οργανώθηκαν τα Εθνικά Συστήματα Υγείας στην Ευρώπη μετά τον Β'ΠΠ, ενώ η χώρα μας αποκτά οργανωμένο σύστημα υγείας με το Ν. 1397/1983 «Εθνικό Σύστημα Υγείας».
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 19:30

Κρεμλίνο: «Ο ΟΑΣΕ χάνει το νόημά του»

Η στάση του ΟΑΣΕ δείχνει ότι o Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη χάνει το νόημά του, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων

Οι ρωσικές αρχές παρατήρησαν μείωση της δημόσιας υποστήριξης στον πόλεμο, εν μέσω των επανειλημμένων ηττών στο μέτωπο και κατά την επιστράτευση.

Ο ιστότοπος Meduza έλαβε τα αποτελέσματα της τελευταίας μυστικής δημοσκόπησης που διεξήγαγε το FSO (τέτοιες έρευνες ανατίθενται από το Κρεμλίνο και προορίζονται μόνο για εσωτερική χρήση).