Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών, στη Θεσσαλονίκη, περιπτώσεις κλοπών από οικίες, τις οποίες διέπραξαν δύο νεαρά αδέλφια (άντρας – γυναίκα) μαζί με συνεργό.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Θεσσαλονίκη: Αδέλφια έκλεβαν με τη μέθοδο της… μπουγάδας – Τι έκαναν σε ιδιοκτήτες σπιτιών
Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους ο 55χρονος που φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά 8χρονη
Ελεύθερους με όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 55χρονος που είχε συλληφθεί ύστερα από καταγγελία ότι προέβη σε γενετήσια πράξη σε βάρος 8χρονης, την ώρα που η ανήλικη έπαιζε με την παρέα της κρυφτό, στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.
Συνάντηση Γεωργαντά με ΕΘΕΑΣ και ΣΕΚ
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς συναντήθηκε διαδοχικά με τον πρόεδρο της ΕΘΕΑΣ κ. Παύλο Σατολιά και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Κτηνοτρόφων κ. Παναγιώτη Πεβερέτο.
Συνεδριάζει την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας
Συνεδριάζει την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και στις 6 το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας με μοναδικό θέμα την έγκριση του ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσης έτους 2021 Δήμου Παιονίας.
Αμέσως μετά, στις 6:30μ.μ., ακολουθεί η επόμενη τακτική συνεδρίαση με 17 θέματα στην ημερήσια διάταξη:
Ιράν: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση για 8η μέρα – Ο λαός αγωνίζεται για τα δικαιώματά του (pics & vids)
Ο θάνατος της Μαχσά Αμινί, μιας 22χρονης Ιρανής κουρδικής καταγωγής, από την αστυνομία ηθικής του Ιράν, για υποτιθέμενη παραβίαση των υπερσυντηρητικών κανόνων της μαντίλας, πυροδότησε έντονες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις με πάνω από 30 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους.
Ιρανός πρόεδρος: Ο θάνατος της Mahsa Amini πρέπει να ερευνηθεί καθώς οι διαδηλώσεις αυξάνονται
Ο ηγέτης του Ιράν αποφεύγει τη συνέντευξη της Κριστιάν Αμανπούρ για την άρνησή της να φορέσει μαντίλα
Ο θάνατος υπό κράτηση μιας Ιρανής γυναίκας που πυροδότησε εκτεταμένες διαμαρτυρίες πρέπει να διερευνηθεί «άμεσα», είπε ο πρόεδρος του Ιράν, παρόλο που εκφράζει τη λύπη του για τα δυτικά «διπλά πρότυπα» για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Hλεκτρικά αυτοκίνητα: Η βραδινή φόρτιση το βράδυ στο σπίτι «υπερφορτώνει» το δίκτυο ηλεκτρισμού
Την ώρα που αυξάνεται ο αριθμός των ηλεκτρικών αυτοκινήτων των οποίων οι μπαταρίες χρειάζονται φόρτιση, θα πρέπει να αποφεύγεται να γίνεται μαζικά το βράδυ στα σπίτια, γιατί υπάρχει κίνδυνος υπερφόρτωσης του ηλεκτρικού δικτύου.
Βεργίδης προς Καραμανλή: Συντηρήστε το δρόμο «χωράφι» στα σύνορα της χώρας
Την ανάγκη ανάληψης δράσης ούτως ώστε να δοθούν λύσεις στο θέμα της μη συντήρησης του οδικού τμήματος της ΠΑΘΕ κόμβος Ειδομένης – μεθοριακός σταθμός Ευζώνων – σύνορα Ελλάδας, υπογραμμίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης σε επιστολή του προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή.
Η «Ευκράντη» ξεκίνησε με ενθουσιασμό
Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε μετά από δυο και πλέον χρόνια παύσης λόγω covid η λειτουργία της «Ευκράντης» με ειδική εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου.
Μέλη και φίλοι του δραστήριου συλλόγου έδωσαν το παρόν τους, στηρίζοντας όπως πάντα το έργο και τις εκδηλώσεις μας.
Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid-19 από τον ΕΟΔΥ σε Κούπα και Σκρα
Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid-19 θα πραγματοποιηθούν από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το δήμο Παιονίας στους οικισμούς Κούπα και Σκρα, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022.