espa pkm

Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2026, 9:59:49 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Μερικές φορές ένα τραγούδι έχει μεγαλύτερη δυνατότητα να στέλνει μια απάντηση από ότι μια ανακοίνωση, και αυτό το πραγματοποίησε και ο τραγουδοποιός Θανάσης Παπακωνσταντίνου.

Το τραγούδι που επέλεξε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου για να απαντήσει στην χθεσινή αποκρουστική εικόνα στο ΑΠΘ, είναι «Το σκουλαρίκι».

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 17:01

Σέρρες: Μετέφεραν παράνομα 17 πρόσφυγες

Συνολικά 17 πρόσφυγες από το Ιράκ, μεταξύ αυτών πέντε ανήλικους, μετέφεραν παράνομα δύο διακινητές, που εντοπίστηκαν χθες το βράδυ στις Σέρρες, κοντά σε δομή φιλοξενίας μεταναστών.

Με εκπροσώπους του συλλόγου των εργαζομένων στις 34 ΤΟΜΥ της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλονίκη συναντήθηκε σήμερα ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής σε περιοχή του Κιλκίς ένας 54χρονος άνδρας ελληνικής καταγωγής για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Παρά τα καθησυχαστικά προφίλ ασφαλείας των εμβολίων, η διστακτικότητα παραμένει υψηλή μεταξύ ατόμων αναπαραγωγικής ηλικίας, εν μέρει λόγω ανησυχιών σχετικά με τη γονιμότητα.

Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι οι εμβολιασμοί με εμβόλια mRNA και ιικού φορέα δεν επηρεάζουν τις παραμέτρους του σπέρματος στους άντρες.

Ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Ντένις Σμίχαλ ευχαρίστησε σήμερα τις ΗΠΑ για την στήριξή τους αφότου η χώρα του έλαβε επιπλέον 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια σε διεθνή οικονομική βοήθεια.

Πενήντα-πέντε δικαστές στο Βέλγιο επέλεξαν να περάσουν ένα ξεχωριστό σαββατοκύριακο με τους ίδιους να κλείνουνται εθελοντικά σε μια φυλακή στην περιφέρεια των Βρυξελλών

Οι δικαστές έφθασαν σήμερα το πρωί στις 09:00 τοπική ώρα στην νέα φυλακή του Χάρεν, που μπορεί να φιλοξενήσει1.190 κρατούμενους και η οποία είναι προγραμματισμένο να ανοίξει τις πόρτες της στις 30 Σεπτεμβρίου, όπως εξήγησε στο AFP μια εκπρόσωπος των σωφρονιστικών αρχών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αμέσως μετά την συνάντηση του με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo ξεκίνησε τη περιοδεία του στον εκθεσιακό χώρο, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Τρεις διακινητές που εμπλέκονται σε ισάριθμες περιπτώσεις παράνομων μεταφορών μεταναστών συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές της Δράμας και του Έβρου.

 Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, πρόκειται για δύο αλλοδαπούς κι έναν ημεδαπό, εκ των οποίων οι δύο πρώτοι στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 27χρονος που συνελήφθη για εμπλοκή στα επεισόδια που σημειώθηκαν στη διάρκεια της νύχτας, εντός κι εκτός του πανεπιστημιακού κάμπους της πόλης.