Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Θεσσαλονίκη: Σε επιφυλακή για την κακοκαιρία-Που αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα
Θεσσαλονίκη: Με παιδίατρο ενισχύεται το Τοπικό Ιατρείο Ωραιοκάστρου
Ενισχύονται ακόμη περισσότερο οι παροχές υγείας του Τοπικού Ιατρείου Ωραιοκάστρου του Κ.Υ. Νεάπολης προς τους κατοίκους του Δήμου Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας της Διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου, της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας και του Κ.
Άντζελα Γκερέκου: Συγκινημένη για την οδό Τόλη Βοσκόπουλου στη Θεσσαλονίκη
H ηθοποιός ενημέρωσε πως μια οδός στη Θεσσαλονίκη πήρε το όνομα του Τόλη Βοσκόπουλου
Η Άντζελα Γκερέκου έγραψε χαρακτηριστικά:
«Κάπου στην αγαπημένη Θεσσαλονικη..? Η αγάπη του κόσμου είναι ανεξάντλητη .
Ξεκινούν οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα της «Τόλμης» Κιλκίς
Αγαπητοί γονείς και μέλη του Α.Σ. ‘Η Τόλμη Κιλκίς, από τις 25 Αυγούστου 2022 ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα των αθλημάτων.
Κριμαία: Ρώσοι τουρίστες παραθερίζουν με φόντο εκρήξεις
Η ακτογραμμή της Κριμαίας εδώ και χρόνια αποτελεί βασική επιλογή των Ρώσων για τις διακοπές τους, φέτος όμως οι συνθήκες είναι διαφορετικές
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν τις τελευταίες εβδομάδες βίντεο με ένα παράδοξο θέαμα, ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή.
Σε κατάσταση συναγερμού η Πορτογαλία: Δίνουν μάχη με τις φλόγες
Η σημαντικότερη πυρκαγιά μαίνεται στην περιφέρεια της Βίλα Ρεάλ, στη βόρεια Πορτογαλία, και εξαπλώνεται στο εσωτερικό μιας ορεινής ζώνης με δύσκολη πρόσβαση.
Η Πορτογαλία, η οποία από τις αρχές Ιουλίου πλήττεται από ένα τρίτο κύμα καύσωνα, δίνει σήμερα μάχη εναντίον πολλών πυρκαγιών ενώ η χώρα βρίσκεται μέχρι αύριο, Τρίτη, σε κατάσταση συναγερμού λόγω αυξημένου κινδύνου για δασικές πυρκαγιές.
Κύπρος: Ανακαλύφθηκε «τεράστιο κοίτασμα» φυσικού αερίου στο τεμάχιο 6 της ΑΟΖ
Η ανακάλυψη έγινε στη γεώτρηση Cronos-1, στο τεμάχιο 6 της κυπριακής ΑΟΖ, σε απόσταση 160 χιλιομέτρων από τις ακτές της Κύπρου και σε βάθος 2.287 μέτρων
Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία φοιτητών για τα τουρνικέ στο ΑΠΘ (pics & vid)
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την τοποθέτηση τουρνικέ στο εσωτερικό του κτιρίου διοίκησης του ΑΠΘ πραγματοποιούν αυτή την ώρα φοιτητές και φοιτήτριες, έξω από το κτίριο διοίκησης, όπου υπάρχει έντονη παρουσία της ΕΛ.
Μαχαίρωμα στη Πυλαία: «Την έπιανα στο κρεβάτι με τον άντρα μου» – Προφυλακιστέα η 25χρονη
Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της στον ανακριτή, η 25χρονη η οποία επιτέθηκε και μαχαίρωσε 27χρονη στη Θεσσαλονίκη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.
Η κατηγορούμενη είπε στην κατάθεση της: «Διαμένω στην Ελλάδα από το 2004 και γνωρίζω να μιλάω και να διαβάζω την ελληνική γλώσσα.
Βιοκλινική: Προσοχή σε παραπλανητικά μηνύματα από δήθεν συνεργάτες
Δείτε την ανακοίνωση της Βιοκλινικής.
Yπηρεσίες αισθητικής πλαστικής χειρουργικής επιχειρούν να προωθήσουν, μέσω παραπλανητικών μηνυμάτων και αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα, άτομα που παρουσιάζονται ως ιατροί- συνεργάτες της Βιοκλινικής Θεσσαλονίκης.