Όσο οι νυχτερινές θερμοκρασίες αυξάνονται ο ύπνος γίνεται όλο και πιο δύσκολος.
Η άνοδος της θερμοκρασίας λόγω της κλιματικής κρίσης μειώνει τον ύπνο των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τη μεγαλύτερη μελέτη που έχει διεξαχθεί μέχρι σήμερα.
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Μια καινούρια εβδομάδα ξεκίνησε για το ΚΔΑΠ Kinesis και μια καινούρια θεματική ενότητα περίμενε τα παιδιά μας. Αυτήν την εβδομάδα το θέμα μας ήταν "Κανόνες υγιεινής". Συζητήσαμε σχετικά με αυτό, παρακολουθήσαμε εκπαιδευτικό βίντεο για τα μικρόβια κι έπειτα ξεκινήσαμε τη δημιουργία μας. Σχεδιάσαμε μία βρύση, τις παλαμίτσες μας και μερικά μικρόβια.
Η άνοδος της θερμοκρασίας λόγω της κλιματικής κρίσης μειώνει τον ύπνο των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τη μεγαλύτερη μελέτη που έχει διεξαχθεί μέχρι σήμερα.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και κηρύττει το ανώτατο επίπεδο συναγερμού, μετά τα 17.000 κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων που έχουν εντοπιστεί σε 74 χώρες στον κόσμο!
Μια 75χρονη γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της χθες το μεσημέρι, από την παραλία στην περιοχή Ψακούδια Χαλκιδικής.
Η KLEEMANN, η μεγάλη βιομηχανία του Κιλκίς, που αγκάλιασε όλο τον πλανήτη, γιορτάζει την 33η επέτειό της.
Το ζευγάρι, βρισκόταν σε ξενοδοχείο και λίγο πριν την ερωτική πράξη, αντιλήφθηκαν πως δεν είχαν προφυλακτικά.
Είναι πολύ άσχημη η εικόνα και η κατάσταση με τα ογκώδη απορρίμματα που έχουν συγκεντρωθεί στο δήμο Κιλκίς. Η φωτογραφία είναι από το Δροσάτο, δίπλα στο γήπεδο του χωριού, με την σκάφη να έχει (σχεδόν) γεμίσει, αλλά κυρίως έχει γεμίσει εδώ και καιρό ο περιβάλλον χώρος. Και πια δεν είναι εύκολη η συγκέντρωσή τους. Δεν είναι να πεις παίρνω την σκάφη και φεύγω.
"Φωτιά και τσεκούρι" ήταν το project των μελών της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς. Πειραματίζονταν για τη φωτογράφιση με πλάνα φωτιάς τα μέλη της Φωτογραφικής και είπαν να κάψουν τις… ΕΙΔΗΣΕΙΣ, κάπου στο Πάρκο – Κήπος του Κιλκίς.