espa pkm

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2026, 12:39:14 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Οδηγός ταξί συνελήφθη, χθες το απόγευμα, κατηγορούμενος για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών και οδηγείται στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το δημόσιας χρήσης επιβατικό όχημα που οδηγούσε είχε κινήσει τις υποψίες αστυνομικών, καθώς κινούνταν στην εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, ο Σεργκέι Λαβρόφ, δήλωσε χθες Κυριακή στην Αίγυπτο, ερχόμενος σε αντίθεση με όσα έλεγε την άνοιξη, πως η Μόσχα επιδιώκει ανατροπή της κυβέρνησης της Ουκρανίας.

Ο βρετανός πρώην υπουργός Οικονομικών Ρίσι Σούνακ, ο ένας από τους δύο υποψήφιους που απομένουν στην κούρσα για τη διαδοχή του πρωθυπουργού των Συντηρητικών Μπόρις Τζόνσον, εξακόντισε χθες Κυριακή βαριές κατηγορίες εναντίον της Κίνας, την οποία χαρακτήρισε «τη μεγαλύτερη απειλή μακροπρόθεσμα» για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών έκανε λόγο για «αντιλαϊκό καθεστώς εναντίον της ιστορίας»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ σημειώνει πως η Ρωσία επιδιώκει την ανατροπή της «αντιλαϊκής» –όπως την χαρακτήρισε– κυβέρνησης της Ουκρανίας.

Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι από την τροχαία

Έλεγχο στα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα κάνει από τις πρώτες πρωινές ώρες η τροχαία της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης στην οδό Τσιμισκή οι αστυνομικοί έχουν αρχίσει να αφαιρούν πινακίδες, και να επιβάλλουν τα ανάλογα πρόστιμα.

Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας Σεργκέι Λαβρόφ θέλησε να φανεί καθησυχαστικός σήμερα απέναντι στους Άραβες εταίρους του στο Κάιρο μετά τη συμφωνία για “ασφαλείς διαδρόμους” για τις εξαγωγές των σιτηρών από την Ουκρανία και τη Ρωσία με σκοπό να απομακρύνουν το φάσμα της πείνας, κυρίως στην Αφρική

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε απόψε ότι η ευθύνη για την εφαρμογή της συμφωνίας για την εξαγωγή των ουκρανικών σιτηρών επαφίεται στα Ηνωμένα Έθνη

Ο καύσωνας που έπληξε πολλές χώρες της Ευρώπης και οι φωτιές που ξέσπασαν παράλληλα ως αποτέλεσμα, πολλές φορές, των υψηλών θερμοκρασίων, έφεραν ξανά στην επικαιρότητα την περιβαλλοντική πολιτική και τις δεσμεύσεις που έχουν πάρει κατά καιρούς τα κράτη για τον έλεγχο της ανόδου της θερμοκρασίας στη γη

Το υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον 18 μέλη του ιατρικού προσωπικού σκοτώθηκαν και σχεδόν 900 ιατρικές εγκαταστάσεις υπέστησαν ζημιές ή καταστράφηκαν από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η οποία εισήλθε σήμερα στο έκτο μήνα της

Σύμφωνα με την αστυνομία, το 14χρονο παιδί, εντοπίστηκε στις 18:10 κοντά στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στη Σταυρούπολη.

Στην περιοχή της Σταυρούπολης στη δυτική Θεσσαλονίκη, εντοπίστηκε η 14χρονη που αναζητούσαν οι οικείοι της από την περασμένη Παρασκευή.