espa pkm

Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2026, 5:35:43 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε «βαθύτατα απογοητευμένος» από την Απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου το οποίο ακύρωσε έναν νόμο της Πολιτείας της Νέας Υόρκης που περιόριζε το δικαίωμα των πολιτών να φέρουν κρυμμένα όπλα σε δημόσιους χώρους.

Στον σημαντικό ρόλο που καλείται να παίξει η Ελλάδα στον νέο ενεργειακό χάρτη που έχει αρχίσει να διαμορφώνεται υπό το βάρος της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία αναφέρθηκε ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ.

Συνεχείς πτώσεις δέντρων σημειώνονται στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας της αλλαγής του καιρού και των ισχυρών ανέμων που κυριαρχούν στην πόλη.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας

Πιο συγκεκριμένα λόγω των ισχυρών ανέμων, έχουν σημειωθεί πάνω από δέκα πτώσεις δέντρων σε Χαριλάου, Τούμπα και Καλαμαριά με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στα σταθμευμένα οχήματα που υπήρχαν στο σημείο.

O ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 10.474 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα.

Για τρίτη μέρα οι μολύνσεις του νέου κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη ξεπερνούν τις 700, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (24-6-2022)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (23-6-2017)

Εξετάζεται η διακοπή της ροής νερού προς τα σιντριβάνια της Ρώμης

Το Λάτιο, η περιφέρεια της ευρύτερης περιοχής της Ρώμης, κηρύχθηκε επίσημα σε κατάσταση φυσικής καταστροφής λόγω λειψυδρίας.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος Ρόμπερτ Χάμπεκ ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται το β’ στάδιο του σχεδίου έκτακτης ανάγκης για το φυσικό αέριο

Ένας άνδρας και μια γυναίκα από τη Νιγηρία κατηγορούνται από τις Αρχές της Βρετανίας για συνωμοσία, αφού είναι ύποπτοι για μια επιχείρηση με θύμα ένα παιδί, το οποίο ήθελαν να μεταφέρουν στη Βρετανία για να του αφαιρέσουν τα όργανα.

Νέα κινητοποίηση φοιτητών πραγματοποιείται αυτήν την ώρα έξω από την Κοσμητεία της ΣΘΕ, όπου συνεχίζονται οι εργασίες για την ανέγερση βιβλιοθήκης στον χώρο της πρώην κατάληψης “Στέκι στο Βιολογικό”.