espa pkm

Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2026, 2:04:19 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Είναι σημαντικό η Βρετανία να συνεχίσει να δείχνει πως υποστηρίζει την Ουκρανία για καιρό, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, προειδοποιώντας για τον κίνδυνο “κούρασης για την Ουκρανία” καθώς ο πόλεμος δεν λέει να τελειώσει.

Τροχαίο σημειώθηκε στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης στο ύψος των Κωνσταντινοπολίτικων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα στον δρόμο.

Συγκεκριμένα ένα άσπρο όχημα MiniVan έχασε τον έλεγχο του βγαίνοντας από τον δρόμο.

Στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης καλούνται να λογοδοτήσουν οι τέσσερις συλληφθέντες για την υπόθεση της απόπειρας παράνομης υιοθεσίας νεογέννητου που αποκαλύφθηκε τα προηγούμενα 24ωρα στη Θεσσαλονίκη.

Βρέθηκε ο Ούγγρος ορειβάτης, ηλικίας περίπου 70 ετών, οποίος αγνοούνταν στον Όλυμπο.

Τον ορειβάτη αναζητούσαν οι οικείοι του και από το πρωί βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον εντοπισμό του.

Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Μουσείου Βαλκανικών Πολέμων «Κιλκίς» πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 17 Ιουνίου, που βρίσκεται στο Λόφο της Μάχης του Κιλκίς.

Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 μετά από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος μέλους, στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ της 8ης Μαΐου, Δημητρίου Γαρόπουλου και παρουσία του Βουλευτή του νομού κ. Γιώργου Φραγγίδη, συνήλθε σε συνεδρίαση η Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς και συγκροτήθηκε σε σώμα.

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε στην Ιερά Μητρόπολη, την εθιμοτυπική επίσκεψη των βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, κ. Ιωάννη Αμανατίδη, βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης και τ. υφυπουργού Εξωτερικών και του Κιλκίς. Ειρήνης Αγαθοπούλου.

Αναβάλλεται λόγω κακοκαιρίας η προγραμματισμένη για σήμερα εορταστική εκδήλωση για τη μάχη του Κιλκίς στην Κοινότητα Πεδινού.

Για την ακριβή ημερομηνία της εκδήλωσης οι πολίτες θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση. 

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί την Κυριακή στο Λουξεμβούργο, όπου θα συμμετάσχει στο 9ο Συμβούλιο Σύνδεσης ΕΕ-Αιγύπτου και τη Δευτέρα στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, η ποσότητα της βροχής σε συνδυασμό με τα όχι όσα θα έπρεπε έργα αντιπλημμυρικης προστασίας, έφεραν εικόνες χάους στο κέντρο της πόλης.