Τους 30 βαθμούς αγγίζει η θερμοκρασία με καθαρή ηλιοφάνεια.
Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας
Το 100% αγγίζει σήμερα Σάββατο η πληρότητα στα beach bars του πρώτου ποδιού Χαλκιδικής.
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας
Το 100% αγγίζει σήμερα Σάββατο η πληρότητα στα beach bars του πρώτου ποδιού Χαλκιδικής.
Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης έκαναν σήμα στάσης σε Ι.
Του Αλέξανδρου Παναγιωτίδη
Αυτή είναι η εικόνα που συναντά κάποιος στο μοναδικό ΜΜΜ της Θεσσαλονίκηςμε το που έρχεται στην πόλη.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ μέρους του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, για την πρόσκληση και να σας μεταφέρω τις ευχές του για καλή επιτυχία στις εργασίες της Γενική σας Συνέλευσης.
Πανελλαδική πρωτιά κατέκτησε το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς στην εκστρατεία ECOMOBILITY, FREEMOBILITY και ECO2MOBILITY για τη σχολική χρονιά 2021-2022, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία!
Με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση παλαιών και νέων εθελοντών αιμοδοτών, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 4 Ιουνίου, η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, που αποτελεί θεσμό τα τελευταία δέκα έτη.
Θριαμβευτικά και με τα 2/3 των ψήφων, επανεξελέγη για 3η συνεχόμενη τετραετία, στο αξίωμα του Προέδρου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Κιλκίς, ο Παναγιώτης Ανδρεάδης.