espa pkm

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2026, 7:09:20 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕΠΕ-ΚΔΒΜ πιστοποιημένος πάροχος κατάρτισης των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας, ενημερώνει τους επιτυχόντες της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων» ότι θα υλοποιήσει τμήματα κατάρτισης σε ΚΙΛΚΙΣ και ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα και σήμερα, επιβλήθηκε με 2-0 σετ της άλλοτε Νο.24 στον κόσμο, Christina McHale, και μπήκε για 1η φορά στην καριέρα της στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros και για 2η σε ένα Grand Slam τουρνουά.

Ο πρόεδρος των Βιομηχανικών Σφαγείων Κιλκίς, Βασίλειος Παμπορίδης, ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο πως το κυλικείο που βρίσκεται στο χώρο των Σφαγείων είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα επικοινωνίας των Βιομηχανικών Σφαγείων Κιλκίς Α.Ε, 234126581 & 6944463320.

Συνολικά 3.708 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε νωρίτερα ο ΕΟΔΥ στη χώρα μας.

Από αυτά, τα 255 εντοπίζονται στη Θεσσαλονίκη.

Οι μαθητές του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς με λόγο, εικόνα και τραγούδι συνέθεσαν το δραματικό κάδρο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 19-5-2022 στο Συνεδριακό Κέντρο υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς.

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται η παράταση της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη ΣΟΧ 1/2022 έως την Τρίτη 24 Μαϊου και ώρα 24:00.

O πρώην καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ σκοπεύει να παραιτηθεί από τη θέση του ως επικεφαλής του Εποπτικού Συμβουλίου της ρωσικής πετρελαϊκής εταιρίας Rosneft, όπως ανακοίνωσε η εταιρία

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν ο ένας μάλιστα σοβαρά όταν ένας άντρας επιτέθηκε στην σύζυγό του με μαχαίρι στη Νορβηγία.

Η αστυνομία είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι τουλάχιστον4 άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά το περιστατικό.

O διοικητής του ουκρανικού τάγματος Αζόφ δήλωσε σε βίντεο που δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα ότι οι άμαχοι και οι βαριά τραυματίες έχουν απομακρυνθεί από το εργοστάσιο χαλυβουργίας της Μαριούπολης Αζοφστάλ, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για την τύχη των υπολοίπων μαχητών.

Έργα φοιτητών και φοιτητριών της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ φιλοξενούν από σήμερα καταστήματα στο Μπιτ Παζάρ, με την ιστορική στοά να γίνεται… γκαλερί.

Παρασκευή πρωί και στο καφενείο της αγοράς, οι κλασικοί θαμώνες γίνονται μια μεγάλη παρέα με της φοιτήτριες και τους φοιτητές, ενώ οι καταστηματάρχες στην οδό Τοσίτσα και στην Γκαρμπολά ευχαριστούν τα παιδιά που τους ομόρφυναν, όπως λένε, τα μαγαζιά.