Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022, 1:15:46 μμ
Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 23:41

Οι πιο επιτυχημένοι Αγώνες Στίβου στην ιστορία των ‘’Ελευθερίων’’ του Κιλκίς

Σε μια λαμπερή αθλητική συνάντηση εξελίχθηκαν οι φετινοί αγώνες στίβου ‘’Ελευθέρια 2022’’ με το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς να κατακλύζεται από αθλητές και αθλήτριες αλλά και εκατοντάδες θεατές από την πόλη του Κιλκίς και από όλη την Ελλάδα που παρακολούθησαν για ώρες και με αμείωτο ενδιαφέρον συναρπαστικά  θεάματα.

 

Πάνω από τετρακόσιοι αθλητές δήλωσαν συμμετοχή και αρκετοί ήταν αυτοί που πέτυχαν αξιοσημείωτες επιδόσεις, φτάνοντας στο όριο πρόκρισης για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18, αλλά και σε ατομικά ρεκόρ σε όλες συνολικά τις κατηγορίες των είκοσι έξι αγωνισμάτων στα οποία και αγωνίστηκαν.

Η άρτια διοργάνωση των αγώνων από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ‘’Αλέξανδρος’’ Κιλκίς σε συνδυασμό με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του αγωνιστικού χώρου (νέο ταρτάν και υπαίθρια όργανα στίβου που διευκόλυναν σημαντικά τις συνθήκες άθλησης) ανεβάζουν ψηλά τον πήχυ  για την φιλοξενία ευρωπαϊκών ή και διεθνών αγώνων στο άμεσο μέλλον.   

Κοινή διαπίστωση και κρίση φιλάθλων, αθλητικών παραγόντων και αθλητών, με συσσωρευμένη εμπειρία σε αθλητικούς αγώνες, ήταν ότι οι φετινοί αγώνες στίβου ήταν οι πιο επιτυχημένοι στην μακρά ιστορία των ‘’Ελευθερίων’’.

Ο Δήμος Κιλκίς, ο οποίος είχε και την αιγίδα των αγώνων στίβου, ευχαριστεί θερμά  την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας, την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ‘’Αλέξανδρος’’ για την άψογη αθλητική διοργάνωση καθώς και το Γιώργο Κωνσταντινίδη από το ΣΕΓΑΣ, η συνδρομή του οποίου με τεχνικές γνώσεις και διαρκή παρουσία, ήταν καθοριστική για την επιτυχία της διοργάνωσης.