espa pkm

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2026, 9:15:22 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τον πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ουκρανία καταδίκασε με σημερινές δηλώσεις του ο πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ

Όποιο και αν είναι το παρασκήνιο, όποιο κι αν είναι το πρόσχημα για τον πόλεμο στην Ουκρανία, τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει την επίθεση κατά της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, τις απώλειες, την καταστροφή και τα τεράστια δεινά, δήλωσε ο ΡούμενΡάντεφ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον Ρουμάνο ομόλογό του ΚλάουςΓιοχάνις στο Βουκουρέστι, όπου ο Ράντεφ πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας.

Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας έφτασε στην ουκρανική πρωτεύουσα Κίεβο μαζί με τους ομολόγους του από την Τσεχία και τη Σλοβενία, ανακοίνωσε ο ίδιος ο Πολωνός πρωθυπουργός νωρίς σήμερα το βράδυ.

Μετά από ταξίδι πέντε ημερών, η 33χρονη Ντάρια κατάφερε να φτάσει από την Ουκρανία στη Θεσσαλονίκη, όπου φιλοξενείται από την αδερφή της

Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας

Η 33χρονη άφησε το Κίεβο μαζί με την μόλις 15 μηνών κορούλα της και έφυγε με τρένο κατευθυνόμενη προς το Λβίβ, πόλη στην δυτική πλευρά της χώρας.

Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλες και όλους με όλα τα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα είναι κάποια από τα αιτήματα των διαμαρτυρομένων

Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον νόμο Χατζηδάκη πραγματοποιούν αυτή την ώρα εκπαιδευτικοί και μέλη του σωματείου υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου, στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (16-3-2022)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (16-3-2022)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (16-3-2017)

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο νέος γύρος διαπραγματεύσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, που πραγματοποιείται μέσω τηλεδιάσκεψης

Μετά από τη χθεσινή διακοπή για τεχνικούς λόγους, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε στην ουκρανική έκδοση της Pravda, το μέλος της ουκρανικής αντιπροσωπείας Ντέιβιντ Αραχαμία.

Η Ρωσία επέβαλε κυρώσεις στον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Ρωσικές κυρώσεις επιβάλλονται επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, στον Αμερικανό υπουργό Άμυνας, στον σύμβουλο επί θεμάτων εθνικής ασφαλείας, στον αρχηγό της CIA και σε άλλους.

Ενίσχυση του ΝΑΤΟ στην ανατολική πτέρυγα του Συμφώνου ανακοίνωσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ

Η μεγάλη αυτή ενίσχυση που προανήγγειλε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκθα σημαίνει και αντίστοιχη οικονομική επιβάρυνση στα κράτη – μέλη.