espa pkm

Σάββατο, 29 Αυγούστου 2026, 9:56:02 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Γράφει η επιστημονική ομάδα της Γραμμής 115 25 της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (2-3-2022)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (2-3-2022)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (3-3-2017)

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια και την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως, με Θέμα: «Λήψη άμεσων μέτρων για την ασφάλεια των Ελλήνων Φοιτητών της Ουκρανίας και της Ρωσίας», κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ., μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Φραγγίδης:

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Τρίτη πως τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 17.176, εκ των οποίων 45 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ξεκινά από σήμερα 1η Μαρτίου ο τρίτος κύκλος υποβολής αιτήσεων για την πρόσβαση περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης (Λευκές Περιοχές) στο πρόγραμμα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας.

Στον οδικό άξονα Ελληνικού – Θεοδοσίων – Ισώματος και Ριζανών επιχείρησαν από νωρίς σήμερα το πρωί οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς για τον αποχιονισμό της περιοχής.

Το θέμα της εθνικής σύνταξης των ομογενών από την πρώην Σοβιετική Ένωση και των Βορειοηπειρωτών έφεραν στη Βουλή με ερώτηση τους 40 βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ανάμεσα τους και η βουλεύτρια Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, τονίζοντας την αδικία και τον διαχωρισμό που υφίστανται.

Σήμερα, Τρίτη 1 Μαρτίου 2022,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος τέλεσε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως τον Αγιασμό και την κοπή της Βασιλόπιττας, λέγοντας μεταξύ άλλων: