espa pkm

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2026, 3:58:32 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πώς άρχισε η διαρροή

Η κατάσταση στην Ουκρανία εξακολουθεί να είναι εκτός ελέγχου, με τις αρχές της πόλης Σούμι να αναφέρουν ότι έχει αρχίσει να σημειώνεται διαρροή διαρροή εξαιρετικά τοξικής αμμωνίας σε χημικό εργοστάσιο.

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, στις 9:00 εργαζόμενοι του δήμου Θερμαϊκού και δημοσιοϋπαλληλικές οργανώσεις θα συγκεντρωθούν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ως ένδειξη αλληλεγγύης σε συνάδελφό τους.

Σε ρυθμούς προετοιμασίας ο κρατικός μηχανισμός ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα μεταβαίνουν σήμερα και αύριο ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς, συνοδευόμενοι από τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειο Παπαγεωργίου, τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγο Αλέξιο Ράπανο, καθώς και τον γενικό διευθυντή Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ, Ευάγγελο Γκουντούφα.

Νίκη με 3-1 σετ πέτυχαν οι αθλήτριες του ΜΑΣ ΝΙΚΗΣ ΑΙΓΙΝΙΟΥ,  το περασμένο Σάββατο απέναντι στον ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ.
Τα σετ: (17-25, 25-16, 25-21, 25-13).

Συνολικά 7.295 άνθρωποι απομακρύνθηκαν την Κυριακή από τις ουκρανικές πόλεις μέσω των ανθρωπιστικών διαδρόμων, δήλωσε η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ουκρανίας Ιρίνα Βέρεστσουκ, με τις 4 από τις 7 προγραμματισμένες διαδρομές να λειτουργούν

Τη σειρά εκθέσεων «Στην Ίδια Πόλη. Χριστιανοί και Εβραίοι στη Θεσσαλονίκη» εγκαινίασε το απόγευμα της Κυριακής στο Εβραϊκό Μουσείο Θεσσαλονίκης, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη

Όπως τόνισε στην ομιλία της η κ.

Παιδιά, τα περισσότερα από τα οποία είναι ορφανά, που ήταν εγκλωβισμένα σε σανατόριο της Μαριούπολης, ουκρανικό λιμάνι που πολιορκείται από τις ρωσικές δυνάμεις, μεταφέρθηκαν σε μία από τις δύο πρωτεύουσες των φιλορώσων αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία, δήλωσαν σήμερα οικείοι τους στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κίνας Γουάνγκ Γι δήλωσε ότι το Πεκίνο βρίσκεται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας σχετικά με την κρίση στην Ουκρανία και ότι η θέση του είναι «σύμφωνη με τις επιθυμίες των περισσότερων χωρών»

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι η Ουκρανία έχει προθεσμία έως νωρίς αύριο το πρωί, της Δευτέρας 21 Μαρτίου να απαντήσει αν θα παραδώσει τη Μαριούπολη, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022 21:25

Πανηγύρι στο Δίβουνο

Γράφει ο Τάσος Γιοβανούδης.

Την άνοιξη του 1970 υπηρέτησα αστυνόμος στο Σταθμό Χωροφυλακής Μυλοχωρίου. Οι κοινωνίες κλειστές, αποκομμένα τα χωριά, οι δρόμοι απροσπέλαστοι, οι συγκοινωνίες και τα μέσα ελάχιστα. Τότε, τα πανηγύρια ήταν η μόνη ευκαιρία για γλέντι και …….γνωριμίες, για τα νιάτα.