espa pkm

Σάββατο, 29 Αυγούστου 2026, 2:54:42 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Κυβερνοεπίθεση δέχθηκαν λιμενικές εγκαταστάσεις της Γερμανίας, της Ολλανδίας και του Βελγίου

Η κυβερνοεπίθεση ξεκίνησε πριν από αρκετές ημέρες και αφορά ειδικά τους πετρελαϊκούς τερματικούς σταθμούς , γεγονός που προκάλεσε προβλήματα στις αποστολές πετρελαίου από πολλά μεγάλα λιμάνια, εν μέσω εκτόξευσης των τιμών της ενέργειας.

Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 16:32

Διακοπή νερού στη Θεσσαλονίκη

Χωρίς νερό βρίσκεται αυτή τη στιγμή περιοχή της Θεσσαλονίκης

Συγκεκριμένα, χωρίς νερό έχουν μείνει κάτοικοι και επαγγελματίες στην οδό Αβέρωφ 4 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς στη Σταυρούπολη.

Η ΕΥΑΘ εκτιμά ότι η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί έως τις 19:00.

Έφοδο σε ακόμη ένα σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στα ανατολικά πραγματοποίησε πριν λίγη ώρα η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών για τον θάνατο του 18χρονου Άλκη.

Η Ελληνική Αστυνομία σήμερα έχει πραγματοποιήσει μια μεγάλη επιχείρηση έξω από συνδέσμους του ΠΑΟΚ προκειμένου να εντοπιστεί παράνομο υλικό και οπλισμός.

Το έργο θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για την αντιπλημμυρική προστασία της ευρύτερης περιοχής.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διευθέτησης του ρέματος Σταγειρίτη (Μαλακοπής) από τη διασταύρωση του ρέματος με την οδό 17ης Νοεμβρίου (προέκταση της οδού Γρ.

Ο Δήμος Κιλκίς ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ στα πλαίσια του επισιτιστικού  προγράμματος “Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2015-2016, του ΤΕΒΑ 2014-2020” θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων.

Την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου συγκροτήθηκε η Δημοτική Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Παιονίας.

Απάντηση στις αιχμές που άφησε με τη δήλωσή-απάντησή του ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Κώστας Κιλτίδης δίνει ο βουλευτής Κιλκίς του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργος Φραγγίδης.

Φοιτητές βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο Άγαλμα του Βενιζέλου ενάντια στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση – Θα ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της πόλης

Άτομα φοιτητικών συλλόγων έχουν συγκεντρωθεί στο Άγαλμα Βενιζέλου για να σταθούν ενάντια στο νόμο 4777 και στην πανεπιστημιακή αστυνομία.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 23χρονου κατηγορουμένου, ο οποίος οδηγήθηκε πριν από λίγο στο αυτόφωρο προκειμένου να δικαστεί

Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας

Η τελευταία εξέλιξη σχετίζεται με ευρήματα που εντόπισαν οι αρχές από την επέμβαση τους σε σύνδεσμο φιλάθλων στην Θεσσαλονίκη και συνδέονται με τον κατηγορούμενο.

Πέντε ακόμα τουλάχιστον δράστες αναζητά η αστυνομία για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη – Ταυτοποιήθηκε ο κάτοχος του μαύρου αυτοκινήτου

Μέχρι στιγμής ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία οδηγήθηκε νωρίτερα στον εισαγγελέα, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή, επίθεση με τις επιβαρυντικές διατάξεις του αθλητικού νόμου, οπλοφορία και οπλοχρησία με επικίνδυνα μέσα.