espa pkm

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026, 2:25:42 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Οι ΗΠΑ αποσύρθηκαν από τον EastMed «αφού έκαναν οικονομικές αναλύσεις και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κανένα οικονομικό όφελος» δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας ανέφερε ακόμη πως αν πρόκειται να πάει αέριο στην Ευρώπη, θα γίνει μόνο μέσω Τουρκίας και δήλωσε ότι η χώρα του είναι έτοιμη να συνεργαστεί με το Ισραήλ.

Θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας όπως ανακοίνωσαν η αμερικανική Ακαδημία Ηχογράφησης και το τηλεοπτικό δίκτυο CBS σήμερα Τρίτη

Η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Grammy, η οποία είχε αναβληθεί λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού στις ΗΠΑ, προγραμματίστηκε για τις 3 Απριλίου στο Λας Βέγκας, όπως ανακοίνωσαν η αμερικανική Ακαδημία Ηχογράφησης και το τηλεοπτικό δίκτυο CBS σήμερα Τρίτη.

Σχεδόν ένας στους πέντε Αμερικανούς έχει μολυνθεί από Covid-19, από την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα στοιχεία του πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς.

Συνολικά 66 εκατομμύρια κρούσματα έχουν καταγραφεί, μέχρι σήμερα Τρίτη, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Υλικές ζημιές προκάλεσε φωτιά που ξέσπασε σε ακατοίκητη μονοκατοικία στον Δενδροπόταμο στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία εκτιμά ότι η φωτιά ξεκίνησε από απορρίμματα. Στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα που κατάφεραν γρήγορα να σβήσουν τη φωτιά.

Στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα που κατάφεραν γρήγορα να σβήσουν τη φωτιά

Υλικές ζημιές προκάλεσε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε ακατοίκητη μονοκατοικία στον Δενδροπόταμο στη Θεσσαλονίκη.

Τους εμβολιασμούς θα πραγματοποιήσουν οι εμβολιαστικές ομάδες των Κέντρων Υγείας 25ης Μαρτίου, Τούμπας, Ν. Μαδύτου και Σοχού

Οι πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν με την πρώτη ή την τρίτη δόση του εμβολίου της Pfizer, μπορούν να προσέλθουν χωρίς ραντεβού.

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 23:20

Επειγόντως ζητούνται...

Ζητούνται επειγόντως εντός της Αποκλειστικής Ζώνης του Δήμου Κιλκίς πρόχειροι σκουπιδότοποι, ακούρευτα δέντρα, σπασμένα ρείθρα πεζοδρομίων, πεσμένοι κάδοι απορριμμάτων και γενικώς παν ό,τι χρησιμεύει για την ανάδειξη των «αδιαμφισβήτητων εγκληματικών ευθυνών του Δημάρχου Κιλκίς».

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 23:18

Κύμα ήταν και πέρασε

Ξεφούσκωσε το κύμα των καταλήψεων στα γυμνάσια και λύκεια του νομού. Την Παρασκευή όλα τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τελούσαν υπό κατάληψη, αλλά τα μαθήματα έγιναν με το σύστημα της τηλεκπαίδευσης.

Σαφέστατη υποχώρηση των κρουσμάτων κορονοϊού της τάξης του 30% τόσο πανελλαδικά όσο και στο ν. Κιλκίς καταγράφηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ο Δήμος Παιονίας δίνει την δυνατότητα σε όσους δεν απογράφησαν ακόμη, να απογραφούν ξεκινώντας αυτή την βδομάδα από τη ΔΕ Αξιούπολης και ΔΕ Ευρωπού.