espa pkm

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2026, 7:30:40 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τρίτη στη σχετική λίστα η Ρωσία

Περισσότεροι από 600.000 είναι οι νεκροί στη Ρωσία από τον κορονοϊό από τη μέρα που εμφανίστηκε η πανδημία σύμφωνα με υπολογισμούς από το πρακτορείο Reuters.

Οι ληστές έχουν αρχίσει να αναζητούνται

Ληστεία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην περιοχή Περαία της Θεσσαλονίκης. Τρεις ληστές, έσπασαν τη γυάλινη πόρτα του καταστήματος και κατάφεραν να εισβάλλουν και να πάρουν από το ταμείο ένα χρηματικό ποσό το οποίο έφτανε τις 2.000 ευρώ.

Από τη φωτιά δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα της οδού Φιλίππου Φλώρου του Κορδελιού Θεσσαλονίκης. Αρχικά υπήρχαν εγκλωβισμένοι, ωστόσο χάρη στην επέμβαση της πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβιστούν.

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021 10:59

Η Ειρήνη πήρε τ’ όπλο της!

«Εν όψει των γιορτών η Ολλανδία κλείνει, η Γερμανία κλείνει, η Ισπανία κλείνει, η Πορτογαλία κλείνει, κοκ. Ο Τζόνσον και ο Μητσοτάκης πάνε στον πόλεμο κατά της Όμικρον με νεροπίστολα.

Self test και ατομική ευθύνη και πάλι.

Ο Α.Π.Ο "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" ΠΛΑΓΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Η Υπεραστικό ΚΤΕΛ ΚΙΛΚΙΣ ΑΕ αναζητά για πρόσληψη υπάλληλο στο Διοικητικό Προσωπικό.
Περιγραφή θέσης:

Τα χαράματα της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου έφυγε από τη ζωή ο έγκριτος νομικός Νικόλαος Μίνης κατέληξε από ανακοπή καρδιάς, ύστερα από επισκληριδιο εγκεφαλικό αιμάτωμα που υπέστη και εξάμηνη παραμονή στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΗΕ, από το 2014 μέχρι σήμερα έχουν χάσει τη ζωή τους στην προσπάθεια να περάσουν τη Μεσόγειο και να φθάσουν στην Ευρώπη κάπου 23.000 άνθρωποι.

Κυβερνητικές πηγές στην Λευκωσία, σημείωναν πως δεν αναμένεται να υπάρξει παρενόχληση της γεώτρησης εκ μέρους της Τουρκίας, αλλά ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος, για τις αποφάσεις του Ταγίπ Ερντογάν

Οι απειλές Ερντογάν για τη μη συνέχιση των γεωτρήσεων στο τεμάχιο 10 της κυπριακής ΑΟΖ δεν πτοούν την Exxon Mobil το γεωτρύπανο της οποίας, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου Κύπρου», έφτασε στο σημείο της γεώτρησης το βράδυ της Κυριακής, ακολουθώντας πορεία από τα νότια όρια της ΑΟΖ και ξεκίνησε από το πρωί της Δευτέρας τις τελικές ετοιμασίες για τη γεώτρηση.

Διαβάστε για τα σημαντικότερα γεγονότα που συνέβησαν σαν σήμερα 23 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα και τον κόσμο

962 Ο βυζαντινός στρατηγός και μετέπειτα αυτοκράτορας Νικηφόρος Φωκάς συντρίβει τους Άραβες στο Χαλέπι της Συρίας.