Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Αλέξανδρος Κιλκίς: Εμεινε... άσφαιρος
Για την τέταρτη αγωνιστική του Ανατολικού Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας η Ομάδα Νέων του Αλέξανδρου Κιλκίς γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Ξηρόβρυση.
Αιφνιδιασμός στα πρώτα δευτερόλεπτα και γκολ για τους γηπεδούχους, με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το παιχνίδι, να δημιουργεί φάσεις κραυγαλέες, αλλά να μην σκοράρει.
Ο Σ. Μισέλ Καλεί τις αρχές της Λευκορωσίας να συμμορφωθούν με το διεθνές δίκαιο
Λευκορωσία: Ισχυρίζεται ότι έλαβε αίτημα ασύλου από καταζητούμενο για την επίθεση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ
Ένας Αμερικανός ο οποίος καταζητείται στις Ηνωμένες Πολιτείες για τη συμμετοχή του στην επίθεση στο Καπιτώλιο τον Ιανουάριο διέσχισε παράνομα τα σύνορα και ζήτησε άσυλο στη Λευκορωσία, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση της χώρας αυτής που είναι σύμμαχος της Μόσχας
Φον Ντερ Λάιεν: “Απαράδεκτη η εργαλειοποίηση μεταναστών από τη Λευκορωσία για πολιτικούς σκοπούς”
«Απαράδεκτη» χαρακτήρισε σε γραπτή δήλωσή της, η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν την εργαλειοποίηση μεταναστών για πολιτικούς σκοπούς από τη Λευκορωσία
Παράλληλα, σημείωσε ότι τις επόμενες ημέρες ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς «σε συντονισμό με τον Ύπατο Εκπρόσωπο Μπορέλ, θα ταξιδέψει στις κύριες χώρες προέλευσης και διέλευσης για να διασφαλίσει ότι θα ενεργήσουν για να αποτρέψουν τους υπηκόους τους από το να πέσουν στην παγίδα που έχουν στήσει οι αρχές της Λευκορωσίας».
Όταν αρχίζεις να αγαπάς τον εαυτό σου, θα θελήσουν να σε λιθοβολήσουν!
Γράφει η Κωνσταντίνα Γεράκη.
Όσο εσύ ζεις για τους άλλους, τότε όλοι είναι ευτυχισμένοι, ικανοποιημένοι, βολεμένοι στο να παίρνουν και να ευχαριστιούνται με όσα εσύ απλόχερα προσφέρεις.
Όσο εσύ θέλεις να τους βλέπεις όλους χαρούμενους δίπλα σου, τότε όλα δουλεύουν ρολόι. Για τους άλλους.
Τα τμήμα ζωγραφικής εφήβων της Τέχνης Κιλκίς υπό την καθοδήγηση της Ζωής Τζήμητρα
Τα τμήμα ζωγραφικής εφήβων της Τέχνης, υπό την καθοδήγηση της Ζωής Τζήμητρα στην ανακαινισμένη αίθουσα ζωγραφικής «Απελλής» γεννά σιγά-σιγά μικρά εικαστικά θαύματα.
Οι έφηβοι της Τέχνης αρχίζουν να ξετυλίγουν το ταλέντο τους και τα πρώτα δείγματα έχουν ενθουσιάσει όχι μόνο την ευγενώς προσφερθείσα δασκάλα τους αλλά και εμάς.
Ρωσία: Πρόστιμο ξανά στην Google και στην Telegram, για μη διαγραφή απαγορευμένου περιεχομένου
Δικαστήριο της Μόσχας επέβαλε σήμερα πρόστιμο 2 εκατομμυρίων ρουβλίων (24.259 ευρώ) στην Google της Alphabet Inc. επειδή δεν διέγραψε περιεχόμενο το οποίο η Ρωσία θεωρεί απαγορευμένο, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης διαμάχης μεταξύ της Μόσχας και του αμερικανικού τεχνολογικού γίγαντα
Γαλλία – Covid-19: Σε διαρκή άνοδο κρούσματα και θάνατοι
Οι γαλλικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο αριθμός των ανθρώπων που νοσηλεύονται με την Covid-19 αυξήθηκε κατά 156 το τελευταίο 24ωρο, η υψηλότερη ημερήσια αύξηση από τις 23 Αυγούστου, φτάνοντας το υψηλό ενός μήνα στους 6.865
Θετικά τα νέα από την Κύπρο: Μηδέν νέοι θάνατοι και μόνο 284 μολύνσεις
65.68% των νοσηλευόμενων ασθενών δεν έχουν εμβολιαστεί
Το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου ανακοίνωσε ότι σήμερα δεν καταγράφηκαν θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου τον κορονοϊό συνεπώς ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει 576.
Χωρίς νερό περιοχή της Θεσσαλονίκης- Δείτε ποιά
Η παροχή θα έχει αποκατασταθεί μέχρι τις 20.00
Έκτακτη διακοπή υδροδότησης είναι σε εξέλιξη αυτήν την στιγμή σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, χωρίς νερό έχουν μείνει κάτοικοι και επαγγελματίες στην οδό Βασιλείου Βουλγαροκτόνου και σε όλες τις παρακείμενες οδούς, στα Μετέωρα.