Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Αλεξέι Ναβάλνι: Η φυλάκιση του απέδωσε τον χαρακτηρισμό του τρομοκράτη
Γαλλικό Σχολείο: «Μεγάλη Μπουγάδα» μήνυμα ελευθερίας
«Κι αν είμασταν όλοι πουλιά;»
Με αυτό το ερώτημα το Γαλλικό ΣχολείοΘεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο και το Γενικό Προξενείο της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη, προσκαλεί την Πέμπτη 14Οκτωβρίου, από 11:00–18:00, στον αύλειο χώρο του (Λεωφ.
Δράμα: Ο υφυπουργός υγείας τονίζει την ανάγκη αύξησης των εμβολιασμών
Την ανάγκη να αυξηθούν τα ποσοστά των εμβολισμών ώστε να περιοριστούν τα κρούσματα και να μη πιέζεται το σύστημα υγείας, τόνισε από τη Δράμα η υφυπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα
Η κ.
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση για έναν χρόνο με τριετή αναστολή σε τρεις νεαρούς για τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Ευόσμου (vid)
Το δικαστήριο δεν τους αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό
Σε 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή έχουν καταδικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο τρεις νεαροί μαθητές οι οποίοι συμμετείχαν στα επεισόδια του ΕΠΑΛ Ευόσμου.
Οικογένεια δεν μπόρεσε να ταξιδέψει με αεροπλάνο λόγω του ότι ο δίχρονος γιος τους δε φορούσε μάσκα
Οι γονείς προσπαθούσαν να το πείσουν να βάλει μάσκα
Σε…περιπέτειες έμπλεξε μια οικογένεια στην προσπάθεια επιστροφής της στις ΗΠΑ μέσω των γερμανικών αερομεταφορών «Lufthansa» διότι ο δίχρονος γιος της οικογένειας είχε επιβιβαστεί χωρίς μάσκα.
Βραζιλία: Τον πυροβόλησαν, αλλά τον έσωσε o… Hulk! (pic)
Η σφαίρα σταμάτησε στo κινητό του και συγκεκριμένα στην θήκη με τον γνωστό ήρωα της Marvel
O Bραζιλιάνος δέχθηκε τον πυροβολισμό κατά τη διάρκεια ένοπλης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην πόλη Πετρολίνα της πολιτείας Περναμπούκο της Βραζιλίας.
Γερμανία: Ο Σόιμπλε ζητά την παραίτηση του Λάσετ από την ηγεσία των Χριστιανοδημοκρατών
Λόγω της ήττας που υπέστη το κόμμα με πολύ χαμηλό ποσοστό
Αρνητικό δείχνει να είναι το κλίμα για τον Άρμιν Λάσετστους Χριστιανοδημοκράτες, αφού μεγάλα στελέχη του κόμματος όπως ο Βόλφκανγκ Σόιμπλε αλλά και ο απερχόμενος Υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Πέτερ Αλτμάιερ ζητούν την παραίτησή του λόγω του μικρού ποσοστού (24,1%) στις εκλογές.
ΑΠΘ: Καταγγέλλουν ελλιπή μέτρα προστασίας οι φοιτητές – Κάνουν λόγο για «προσχηματικό έλεγχο πιστοποιητικών»
Σε μερικούς μαθητές δεν επετράπη η παρακολούθηση της δια ζώσης εκπαίδευσης με την αιτιολογία ότι η αίθουσα είναι… πλήρης.
Φοιτητές της φιλοσοφικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καταγγέλλουν ελλιπή μέτρα προστασίας για τον περιορισμό διασποράς του κορονοϊού, αλλά και εικόνες συνωστισμού, σύμφωνα με το thestival.
Δικαστήρια Θεσσαλονίκης – Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 58χρονο που μαχαίρωσε 59χρονο
Ο δολοφόνος πήρεπροθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη
Υπενθυμίζουμε πως 59χρονος ελληνικής καταγωγής, δέχθηκε χτυπήματα με μαχαίρι και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, με τραύματα στον αριστερό μηρό και στην αριστερή οσφυϊκή επιφάνεια από 58χρονο, με καταγωγή από την Αλγερία.
Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Μητσοτάκης – Θα παραστεί στα εγκαίνια του κέντρου ψηφιακής καινοτομίας της Pfizer
Αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των γραφείων του κέντρου ψηφιακής καινοτομίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη παρουσία του πρωθυπουργού.
Την είδηση γνωστοποίησε κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.