espa pkm

Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2026, 6:04:44 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η συμφωνία βάσει της οποίας οι μετανάστες που επαναπροωθούνταν από την Αυστραλία μεταφέρονταν σε κέντρο κράτησης στην Παπούα Νέα Γουινέα τερματίζεται, ανακοίνωσαν σήμερα οι 2 χώρες

Από το 2013 η Καμπέρα έστελνε τους παράτυπους μετανάστες που προσπαθούσαν να φτάσουν στις ακτές της σε κέντρα κράτησης που χρηματοδοτούσε στο νησί Μάνους της Παπούας Νέας Γουινέας ή στο μικρό κρατίδιο Ναούρου, πιο ανατολικά, εφαρμόζοντας μια μεταναστευτική πολιτική που έχει δεχθεί σφοδρές επικρίσεις από τις οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην ευρωπαϊκή ενεργειακή αγορά αναφέρθηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος τόνισε ότι είναι λάθος της Ευρώπης.

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διέπραξε λάθος όταν θέλησε να απαλλαγεί από τα μακροπρόθεσμα συμβόλαια» ανέφερε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τη δέσμευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να δώσει στις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων την προοπτική ένταξης στην ΕΕ επαναβεβαίωσε η καγκελάριος ‘Αγγελα Μέρκελ μετά τη σύνοδο κορυφής στο Μπρντο της Σλοβενίας

Εισαγγελική παραγγελία για εγκληματική οργάνωση πραγματοποίησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Β. Πλιώτας, ζητώντας την διερεύνηση και άλλων αδικημάτων.

Συγκεκριμένα μπορεί όπως αναφέρει να έχει αναλάβει η δικαιοσύνη, ωστόσο υπάρχει χώρος για περαιτέρω «δικονομική παρέμβαση, προς το σκοπό ελέγχου διακρίβωσης τυχόν βαρύτερης ποινικής απαξίας αξιοποίνων συμπεριφορών, μη καλυπτόμενων από τις ήδη ασκηθείσες ποινικές διώξεις.

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι έτοιμες να καθίσουν και οι δύο πλευρές, καθώς ο ΠΑΟΚ θέλει να κλειδώσει τον Σέρβο σταρ στην Τούμπα.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν μπροστά τους έναν γολγοθά με τις ανανεώσεις των συμβολαίων, με τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο να τον έχουν για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Η ιταλική υγειονομική επιτροπή έδωσε το «πράσινο φως» στην κυβέρνηση για να εγκρίνει την επαναλειτουργία των κλαμπ και των ντίσκο, αλλά με μειωμένη πληρότητα

Όπως αποφάσισε η επιτροπή η πληρότητα στους χώρους αυτούς δεν θα ξεπερνά το 35% σε κλειστούς χώρους και το 50% σε ανοικτούς.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ερωτηθείς από ξένη δημοσιογράφο για την εμπλοκή του ονόματος του στα Pandora Papers έδωσε την δική του απάντηση

«Δεν γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί που φέρονται να εμπλέκονται στα Pandora Papers», δήλωσε  προσερχόμενος στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ στη Σλοβενία, ενώ παράλληλα τόνισε πως ότι πρέπει να γίνει ενδελεχής έρευνα για τους εμπλεκόμενους.

Η Ρακέλε Μουσολίνι, 47 ετών, εγγονή του Μπενίτο Μουσολίνι, ήρθε πρώτη σε ψήφους στις δημοτικές εκλογές της Ρώμης.

Συγκεκριμένα την ψήφισαν 6.522 κάτοικοι της ιταλικής πρωτεύουσας. Είναι η κόρη του Ρομάνο Μουσολίνι, μουσικού και γιου του δικτάτορα.

Αναβολή στην δίκη των 2 αντιεξουσιαστών οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου κατά την διάρκεια αντιφασιστικής πορείας – Ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 15 Μαρτίου 2022.

Ρεπορτάζ: Ντιέγκο Σάες

Θα δώσουν το παρών στα εγκαίνια του 4ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου

Στο 4ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου θα βρίσκονται αύριο Πέμπτη 7 Οκτωβρίου ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.