Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του «4ου OLYMPIC DAY RUN GREECE»
Από μια κλωστή ο κυβερνητικός συνασπισμός στην Ισλανδία
Σε διαδικασία εκλογών σήμερα η Ισλανδία με τη θητεία του συνασπισμού αριστεράς-δεξιάς, να κινδυνεύει να χάσει την πλειοψηφία του έναντι του πολιτικού κατακερματισμού.
Ο σχηματισμός μιας νέας συμμαχίας μπορεί να αυξήσει τη θερμοκρασία στην χώρα της φωτιάς και του πάγου, καθώς έρχονται τα πάνω κάτω στην πολιτική ζωή της χώρας.
Γαλλία: Διπλασιάζει τις δόσεις εμβολίων που θα δωρίσει σε φτωχές χώρες
Σε διπλασιασμό των δόσεων που θα δωρίσει σε φτωχές χώρες, προχωράει η Γαλλία, διαθέτοντας 120 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων.
«Η αδικία είναι ότι σε άλλες ηπείρους, προφανώς ο εμβολιασμός καθυστερεί πολύ», διαπίστωσε.
Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν με πέτρες στο Thessaloniki Pride – Προσαγωγές από την Αστυνομία
Επίθεση με πέτρες και αντικείμενα εναντίων του Thessaloniki Pride πραγματοποίησε ομάδα ατόμων που βρισκόταν στον Λευκό Πύργκο.
Συγκεκριμένα όταν η πορεία του Thessaloniki Pride περνούσε από το ύψος του Λευκού Πύργου, ομάδα ατόμων άρχισε να βρίζει και να πετάει πέτρες και αντικείμενα.
Αυστρία: Για το μέλλον της Ευρώπης, με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών, Απ. Τζιτζικώστα
Μοναδική ευκαιρία για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας των Ευρωπαίων πολιτών χαρακτήρισε τη «Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης» ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής στο Περιφερειακό Κοινοβούλιο του Σάλτσμπουργκ, σε εκδήλωση με τη συμμετοχή πολιτών και αυτοδιοικητικών στελεχών από την Αυστρία.
Βέλγιο: Αποφασίστηκε η χορήγηση τρίτης δόσης στους άνω των 65 ετών
Τι θα γίνει με όσους εμβολιάστηκαν με AstraZeneca ή Johnson & Johnson
Γεγονός θεωρείται πλέον η χορήγηση τρίτης δόσης στους άνω των 65 ετών στο Βέλγιο μετά την απόφαση που έλαβαν οι Υπουργοί Υγείας της χώρας.
Άνγκελα Μέρκελ: Παραδίδει την καγκελαρία μετά από 16 χρόνια (vid)
Από αύριο ανοίγει νέο κεφάλαιο στην πολιτική ιστορία της Γερμανίας
Μετά από 16 χρόνια παρουσίας στο πολιτικό προσκήνιο η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελήρθε η ώρα να παραδώσει τη σκυτάλη στην επόμενη γενιά.
Ρωσία: Διαδήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα (vid & pic)
Ζητούν την επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας
Σύνθημα επανάληψης των βουλευτικών εκλογών έδωσαν διαδηλωτές στη Ρωσία, οι οποίοι υποστηρίζουν πως η εκλογική νίκη του κυβερνώντος κόμματος την προηγούμενη εβδομάδα προήλθε μετά από νοθεία.
Συνάντηση Ελπιδοφόρου-Αναστασιάδη στη Νέα Υόρκη
«Το θέμα θεωρείται λήξαν» δήλωσε ο Νίκος Αναστασιάδης
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.
Η συνάντηση διήρκησε περίπου 20 λεπτά και πραγματοποιήθηκε στην οικία του Μόνιμου Αντιπροσώπου της Δημοκρατίας στα Η.
Θεσσαλονίκη-ΤΩΡΑ: Φωτιά σε γνωστό εστιατόριο της Πολίχνης
Στις φλόγες τυλίχθηκε εστιατόριο στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης – Δείτε video
Φωτιά εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε γνωστό εστιατόριο της Πολίχνης. Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δυο πυροσβεστικά οχήματα.