espa pkm

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2026, 7:24:03 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ένας εντυπωσιακός υδροστρόβιλος ήταν ορατός για αρκετή ώρα στον Τορωναίο κόλπο, στη Χαλκιδική.

Μπροστά σε ένα μοναδικό θέαμα βρέθηκαν κάτοικοι και τουρίστες στη Νικήτη Χαλκιδικής.

Το νερό της θάλασσας έφτανε μέχρι τα σύννεφα λόγω του φαινομένου.

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου γνωστοποιεί την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης που έλαβαν χώρα καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού σε τρεις δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της χώρας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην κάλυψη 146 κενών θέσεων εργασίας προχωρά σε άμεσα το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Δυνατότητα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν οι πτυχιούχοι ΑΕΙ-ΤΕΙ και οι απόφοιτοι οποιουδήποτε τύπου Λυκείου.

Διευκρινίζεται πως από τις 4 έως 14 Νοεμβρίου 2021, που θα διεξαχθεί το 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, όλο το προσωπικό θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα αν του ζητηθεί από το φορέα να εργάζεται στην έδρα του Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη.

Την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος Παιονίας κατέθεσε ο κ. Ηλίας Αριζάνης, ο οποίος ήταν και αντιδήμαρχος, λόγω ασυμβιβάστου.

Ο κ. Αριζάνης προήχθη στις κρίσεις του σώματος της Πυροσβεστικής, όπου υπηρετεί, και ως αξιωματικός έχει νομικό κώλυμα. Το δημοτικό συμβούλιο έκανε αποδεκτή την παραίτησή του.

Αγγελία για εργασία στην ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ Α.Ε. (25Ο χλμ θεσ/νικη Κιλκίς Νέα Σάντα)

Ζητείται νέος για τη θέση Υπαλλήλου γραφείου με γνώσεις:

Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 12:20

Τα βαθιά ... θολά νερά.

Γράφει ο Χρήστος Σπίγκος.

Στην ευνομούμενη δημοκρατία εκ των ων ουκ άνευ, η λειτουργία μέσω αντιπροσώπων τόσο σε επίπεδο κεντρικής πολιτικής σκηνής, όσο και σε επίπεδο κάθε μικρής ή μεγάλης συλλογικότητας.
Οι αντιπρόσωποι συγκροτούνται σε αποφασιστικό σώμα, με την αντιπαράθεση των διαφορετικών αντιλήψεων, περί του εκάστοτε πρακτέου, να καταλήγει πλειοψηφικά στο εκτελεστέο.

Η διοίκηση του ΓΑΣ Κιλκίς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Βασίλη Παμπορίδη.

            Ο κ. Παμπορίδης θα καλύψει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή όλων των αθλητικών τμημάτων του ιστορικού μας συλλόγου με πλάνο πολυετούς συνεργασίας όσον αφορά την οργάνωση των ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων, όλου του συλλόγου.

Γράφει ο Θανάσης Βαφειάδης, τοπογράφος, συγγραφέας.

Στις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα ο αριθμός των κυνηγών είχε πολλαπλασιασθεί και η κυνηγετική μανία είχε αρχίσει να καταλαμβάνει τους κατοίκους των μεγάλων αστικών κέντρων. Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή της κατάστασης αυτής από το μεγάλο συγγραφέα και μανιώδη κυνηγό Κώστα Ουράνη: «Πρώτα- πρώτα υπερπληθύνθηκαν οι κυνηγοί.

Η πρωτεύουσα της χώρας αντιμετωπίζει με δυσκολία την επικράτηση της μετάλλαξης Δέλτα και για αυτό αποφασίστηκε να μείνει ακόμα 2 εβδομάδες σε lockdown

Ένα μεγάλο τμήμα της ανατολικής ακτής της Αυστραλίας τελεί υπό αυστηρά περιοριστικά μέτρα εδώ και εβδομάδες αλλά τα κρούσματα συνεχίζουν να αυξάνονται.

«Πρέπει να ζητήσουμε η πρόσβαση στο αεροδρόμιο να είναι ασφαλής» δηλώνει ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών

Οι Ταλιμπάν διεξάγουν συνομιλίες με το Κατάρ και την Τουρκία για τη διαχείριση του αεροδρομίου της Καμπούλ και θα πρέπει να διασφαλίσουν την ασφάλεια του αεροδρομίου το συντομότερο δυνατόν ώστε οι άνθρωποι που θέλουν να αναχωρήσουν από το Αφγανιστάν να μπορούν να το πράξουν χρησιμοποιώντας εμπορικές πτήσεις, δήλωσε σήμερα ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Ιβ Λεντριάν.