espa pkm

Σάββατο, 15 Αυγούστου 2026, 8:07:02 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Το υπουργείο υγείας της Κύπρου αποφάσισε να προχωρήσει το πρόγραμμα εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού με εμβολιασμούς ανηλίκων 16 και 17 ετών – Οι ανήλικοι θα εμβολιαστούν με εμβόλια mRNA (Moderna – Pfizer) κατόπιν διευθέτησης ραντεβού μέσω της Πύλης Εμβολιασμού του υπουργείου Υγείας.

Δικαστήριο της Μόσχας καταδίκασε σε φυλάκιση εννέα ετών έναν Αμερικανό πρώην πεζοναύτη που κατηγορείτο για επίθεση εναντίον δύο αστυνομικών, μια κατηγορία την οποία ο κατηγορούμενος χαρακτήρισε «πολιτική» – Το δικαστήριο τον υποχρέωνε να καταβάλει αποζημίωση 300.000 ρουβλίων στους δύο αστυνομικούς.

Ο Τζον Μακάφι, ο εκκεντρικός 75χρονος πρωτοπόρος της τεχνολογίας anti-virus βρέθηκε νεκρός πριν από λίγες ημέρες σε ένα κελί φυλακής στην Καταλονία – Η επίσημη νεκροψία στο πτώμα του έδειξε ότι αυτοκτόνησε στο κελί του ενώ περίμενε την έκδοσή του στις ΗΠΑ.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (29-6-2016)

Με μια λιτή εκδήλωση, έμπλεη συναισθηματικής φόρτισης, ο Δήμος Κιλκίς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στο  Βασίλη Μακρίδη, σπηλαιοφύλακα και ξεναγό συγχρόνως του Σπηλαίου Κιλκίς ο οποίος μετά από τριάντα πέντε χρόνια ευδόκιμης θητείας στο Δήμο Κιλκίς συνταξιοδοτήθηκε πριν από λίγο καιρό.

Δοθέντος ότι ο εμβολιασμός του πληθυσμού συνιστά ύψιστη προτεραιότητα για τη θωράκιση της δημόσιας υγείας και την επιστροφή των πολιτών στην κανονικότητα, ο Δήμος Κιλκίς ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα που του κοινοποίησε σήμερα η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης για την αποστολή εμβολιαστικών ομάδων σε Κοινότητες του Δήμου προκειμένου να εμβολιάσουν κατοίκους που το επιθυμούν και για διάφορους λόγους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί σε τοπικές δομές υγείας, όπου λειτουργούν εμβολιαστικά κέντρα.

 

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 362, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Για δεύτερη συνεχή ημέρα δεν έχουμε καταγραφή νέου κρούσματος στο ν. Κιλκίς.

Mε τον ασκούντα χρέη πρωθυπουργού και υπουργό Εξωτερικών της Μολδαβίας, Αουρέλιο Τσιόκοϊ, συναντήθηκε, στο περιθώριο υπουργικής συνάντησης στη Ρώμη, ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας.

Στο επίκεντρο των συζητήσεών τους βρέθηκε η διμερής συνεργασία, η ευρωπαϊκή προοπτική της Μολδαβίας και η συνεργασία για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Ν.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο νότιο Λονδίνο και συγκεκριμένα στον σταθμό του μετρό Elephant and Castle.

Έντρομοι πολίτες ανήρτησαν άμεσα τις εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους περισσότερους να σχολιάζουν πως «πνίγονταν» από τους καπνούς.

Δρακόντεια είναι τα νέα μέτρα στη Μόσχα, όπου το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 124 θάνατοι από κορονοϊό, αριθμός – ρεκόρ για την ρωσική πρωτεύουσα.

Μετά τους νέους περιορισμούς που επέβαλε ο δήμαρχος και η κυβέρνηση της Μόσχας, από σήμερα όσοι θέλουν να μπουν καφέ, μπαρ ή εστιατόρια της πόλης θα πρέπει να δείχνουν τους κωδικούς ταυτοποίησης QR-code, σύμφωνα με τους οποίους οι πελάτες θα πρέπει να παρουσιάζουν βεβαίωση εμβολιασμού, ανοσίας ή αρνητικού μοριακού τέστ.