Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Συμβούλιο της ΕΕ: Αναγκαία η διεθνής αστυνομική συνεργασία εν όψει EURO 2020
Το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενέκρινε τα συμπεράσματα σχετικά με τη βία που σχετίζεται με τον αθλητισμό εν όψει του EURO 2020.
Το Συμβούλιο της ΕΕ τονίζει ότι η ασφάλεια στο EURO 2020 αποτελεί μια μοναδική πρόκληση, καθώς η διοργάνωση δεν θα πραγματοποιηθεί σε μια συγκεκριμένη χώρα, αλλά θα λάβει μέρος ταυτόχρονα σε 11 ευρωπαϊκές πόλεις.
Η Ιρλανδία αμφισβητεί την πρόκριση Ελλήνων κολυμβητών στους Ολυμπιακούς του Τόκιο
Το μπέρδεμα που δημιούργησε η Διεθνής Ομοσπονδία Κολύμβησης (FINA) σε σχέση με την πρόκριση των ελληνικών ομάδων 4Χ100μ. μικτή ομαδική ανδρών και mixed στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, φαίνεται πως δεν έχει λάβει τέλος, παρά την επίσημη αναγνώριση και διόρθωση του λάθους από πλευράς της Ομοσπονδίας.
Καλαφάτης σε αντιπυρική σύσκεψη: “Σε πρώτη γραμμή για την κυβέρνηση οι αναδασώσεις” (pics)
Τι ανέφερε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), μετά την ολοκλήρωση της Υβριδικής Σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο σήμερα, μεσημέρι Δευτέρας, με θέμα: «Αντιπυρική περίοδος 2021 – Ενημέρωση για την κατάσταση τον Ιούνιο».
Δήμος Νεάπολης – Συκεών: Επιστολή Σίμου Δανιηλίδη προς Κυριάκο Μητσοτάκη για Σέιχ Σου: “Μπαρουταποθήκη που κινδυνεύει να ανατιναχθεί”
Επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απέστειλε ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης.
Βασικός άξονας ήταν το περιαστικό δάσος Σέιχ Σου, με τον Σίμο Δανιηλίδη να ζητά την προστασία και διάσωσή του, κάνοντας λόγο για “μπαρουταποθήκη που κινδυνεύει να ανατιναχθεί”.
Στο ΣΤΕ η Κίνηση Πολιτών Δήμου Παιονίας κατά των πλευρικών διοδίων στο Πολύκαστρο
"Καταθέτουμε ως ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ κατά της απόφασης λειτουργίας πλευρικών διοδίων στην αερογέφυρα Πολυκαστρου, με τη νομική υποστήριξη του πληρεξουσίου Δικηγόρου μας Στυλιανού Μαυρίδη, Διδάκτορα Νομικής και Αντιπρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κίνηση.
Διακοπή ρεύματος αύριο Τρίτη 8-6-2021 σε 19 οικισμούς του ανατολικού Κιλκίς
Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι αύριο Τρίτη 8 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε δεκαεννέα οικισμούς του ανατολικού Κιλκίς λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής. Θα διακοπεί η ρευματοδότηση από τις 9:00 έως τις 14:30 σε:
Πούτιν: Υπογράφει την έξοδο της Ρωσίας από τη συνθήκη Ανοικτοί Ουρανοί
Η Ρωσία βγαίνει από τη συνθήκη Ανοικτοί Ουρανοί, συμφωνία που επιτρέπει πτήσεις επιτήρησης από μη οπλισμένα αεροπλάνα πάνω από τις χώρες που έχουν υπογράψει την εν λόγω συμφωνία
Μετά από την αναχώρηση της κυβέρνησης Μπάιντεν από τη συνθήκη, η Μόσχα δήλωσε οτι επειδή η απόφαση αυτή «αναστατώνει σημαντικά την ισορροπία συμφερόντων» η ίδια με τη σειρά της δεν ανανέωσε τη συμφωνία αυτή.