espa pkm

Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2026, 6:24:57 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία οι θάνατοι από κορονοϊό είναι 93 και τα κρούσματα 2.493. 

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 221.818 διαγνωστικά τεστ, το 1,1% από τα οποία προέκυψε θετικό. Χθες, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 2,1%.

Στην Θεσσαλονίκη έρχεται αύριο ο Ράζβαν Λουτσέσκου ο οποίος αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του την Πέμπτη σε συνέντευξη τύπου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό του για τη σεζόν 2021-22 υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, δύο ανήλικοι, 16 και 17 ετών αφέθηκαν ελεύθεροι – Είχαν συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενοι για σωρεία διαρρήξεων σπιτιών σε διάφορες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας – Στην απολογία τους φέρεται να αποδέχθηκαν τις πράξεις τους, λέγοντας ότι «είχαν γλυκαθεί».

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (2-6-2021)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (2-6-2021)

Δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορωναϊού πραγματοποιήθηκαν και σήμερα από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς σε δυο ακόμη οικισμούς.

Σε Σταυροχώρι και Καστανιές έγιναν 16 και 11 αντιστοίχως έλεγχοι (rapid test) και δεν βρέθηκε κανένα θετικό κρούσμα.

Συζητιέται στη Βουλή το νομοσχέδιο σχετικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τα μελανότερα σημεία του αποτελούν η μείωση του αριθμού των αιρετών μελών των Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβουλίων, η κατάργηση του 50%+1 με επιβολή του 43%+1 στην εκλογή της πρώτης παράταξης, η επαναφορά της κατανομής των εδρών στα 3/5 υπέρ της πρώτης παράταξης και η επιβολή του 3% ως πλαφόν εισόδου.

ΕΝΤΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ. ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΩΡΙΜΕΣ.

Ήταν αρχές του 2010 όταν ξεκίνησαν οι συζητήσεις για μια νέα αλλαγή στο οργανωτικό και  χωροταξικό κομμάτι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η βιασύνη και η προχειρότητα δυστυχώς επικράτησαν. Ο ορθολογισμός, τα τοπικά χαρακτηριστικά, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής πέρασαν σε δεύτερη μοίρα.  

Η πανδημία μας αφήνει και η ζωή στην κανονικότητα επανέρχεται! Εμείς στο γυμναστήριο KINESIS GYM θέλουμε να πιστεύουμε ότι σταθήκαμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείξατε. 
Όλους αυτούς τους μήνες, καθημερινά, είτε με online προγράμματα άθλησης,  είτε on demand, μέσα από το κανάλι μας στο YouTube, με άρθρα  διατροφής και προτάσεις γυμναστικής μέσα από την σελίδα μας www.kinesis-gym.gr  προσπαθήσαμε να μην σας λείψει στο ελάχιστο αυτό το feeling.
Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 18:19

??????? ?????? ???? ????

Το καλοκαίρι έρχεται και θα το περάσουμε παρέα!

Τα σχολεία κλείνουν στα τέλη Ιουνίου και το καλοκαίρι ξεκινάει!

Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για δημιουργικές δραστηριότητες γεμάτες φαντασία και άθληση;