espa pkm

Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2026, 2:44:41 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

 

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα  κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.886, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 404.163 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες.

Η ρωσική κυβέρνηση σχεδιάζει να εγκαταστήσει σε όλη την χώρα το σύστημα ταυτοποίησης προσώπων «Ασφαλής πόλη» – Το συνολικό κόστος του έργου εκτιμάται ότι θα φθάσει τα 97 δισεκατομμύρια ρούβλια, (1.083.530.

Το να θυμάται κανείς τις επιστημονικές ονομασίες των παραλλαγών της Covid-19 αποδεικνύεται πραγματικός (Ελληνικός) πονοκέφαλος.

Έτσι, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αποφάσισε να απλοποιήσει τα πράγματα, δίνοντας σε αυτές και ονομασίες από γράμματα του ελληνικού αλφάβητου.

Εκπρόσωποι της εκκλησίας, μουσικοί καλλιτέχνες, λογοτέχνες και πολιτικοί συγκεντρώθηκαν σε συναυλία στο Χιούστον, την πατρίδα του Τζορτζ Φλόιντ.

Οι πάστορες Ρίμους Ε. Ράιτ και Μία Κ. Ράιτ καλωσόρισαν την οικογένεια Φλόιντ την περασμένη Κυριακή στην εκκλησία The Fountain of Praise και περισσότερους από 450 προσκεκλημένους στο Facebook.

Με βάση αποτελέσματα μικροβιολογικών αναλύσεων των νερών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Ποια μέτρα πρέπει να παίρνουν οι δήμοι.

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στις παραλίες του νομού Θεσσαλονίκης από κλιμάκια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου οι πολίτες να μπορούν να απολαύσουν με ασφάλεια τις καλοκαιρινές τους βουτιές.

«Η Θεσσαλονίκη ηγείται της πορείας της Ελλάδας προς ένα μέλλον ως ψηφιακός κόμβος της Νοτιοανατολικής Ευρώπης», τόνισε η πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Ελίζαμπεθ Λι.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι σταθερά προσηλωμένες στην οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας και το ψηφιακό της μέλλον», σημείωσε η Αμερικανίδα πρόξενος, υπογραμμίζοντας τον κεντρικό ρόλο της Θεσσαλονίκης, μιας πόλης όμορφης και δυναμικής, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, στην όλη προσπάθεια.

Συνέδριο «Thessaloniki Future Thinking Dialogues» οργάνωσε με επίκεντρό την καινοτομία το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο – Ο γενικός διευθυντής του Επιμελητηρίου, Ηλίας Σπιρτούνιας, αναφέρθηκε στη συμβολή της επιτυχημένης παρουσίας των ΗΠΑ με την ιδιότητα της τιμώμενης χώρας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το 2018, που έθεσε ουσιαστικά την πόλη και την περιοχή στο ραντάρ της διεθνούς επιχειρηματικής κοινότητας.

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς είχε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο.
Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον Γιώργο Γεωργαντά ότι, σε συνέχεια των παλαιότερων επικοινωνιών τους, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΑ αποφάσισε χθες την αποζημίωση των δενδροκαλλιεργειών που υπέστησαν ζημία λόγω του παγετού Μαρτίου και Απριλίου, στην ΠΕ Κιλκίς (ιδιαίτερα των καλλιεργειών ροδιών, που υπέστησαν πολύ μεγάλες ζημιές).

Ο εμβληματικός πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς Βασίλης Χατζηαποστόλου επέστη η ώρα να αποχωρήσει από το “σπίτι” του.

Την Παρασκευή 4 Ιουνίου ώρα 7 μ.μ. παραχωρεί συνέντευξη τύπου όπου θα ανακοινώσει την απόφασή του και ενδεχομένως να πληροφορηθούμε και τον επόμενο πρόεδρο ή τουλάχιστον εκείνον που θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ηγηθεί του ποδοσφαίρου του νομού.

Το διαβάζαμε και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Στο έγκυρο ειδησεογραφικό σάιτ in.gr η τρομακτική είδηση: Μια μάνα του Κιλκίς κατήγγειλε στο παγκοσμίου εγκυρότητας μπλογκ Νάσος…τρέχα γύρευε πως καθώς βρισκόταν σε ένα πάρκο του Κιλκίς -δεν λέει ποιο, ούτε έστω με προσέγγιση χιλιομέτρου, ώρα– είδε ένα μικρό -το υπολόγισε τριών χρονών- παιδάκι να το έχουν στριμώξει δυο τρία μεγαλύτερα -τα υπολόγισε 10-12 ετών- και να το κακοποιούν φραστικά και έργω…