Το υπουργείο Εξωτερικών του Ιράν επέκρινε σήμερα την έκκληση για διάλογο του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορώντας την Ουάσινγκτον για «εχθρική και εγκληματική συμπεριφορά» μετά την ομιλία του στο ισραηλινό κοινοβούλιο κατά την οποία υποστήριξε ότι είναι έτοιμος να συνάψει συμφωνία με την Τεχεράνη.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Δυνατά φιλικά για Κ15 και Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς!
Στο Zagorakis Sports Center βρέθηκαν δύο ομάδες της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς και πιο συγκεκριμένα η Κ15 και η Κ17 του συλλόγου το Σάββατο. Ήττα με 3-1 για την Κ15 από την "Πόρτο" Θεσσαλονίκης, με τον Μαυρογενίδη να πετυχαίνει το τέρμα της ομάδας!
Αντιφάσεις στο διάλογο: Η αντίδραση του Ιράν στην πρόσκληση Τραμπ
«Πληγώνω μόνο όσους πληγώνουν άλλους»: Ο έντονος διάλογος μεταξύ Τραμπ-Μακρόν στη σύνοδο για τη Γάζα (Βίντεο)
O πρόεδρος των ΗΠΑ φέρεται να του λέει «θα δεις τι πρόκειται να συμβεί. Θα ήθελα να σε δω να το κάνεις, κάν’ το. Θα τα πούμε σε λίγο».
Λετίσια Τζέιμς: Η γενική εισαγγελέας της Νέας Υόρκης δηλώνει ‘Δεν φοβάμαι κανέναν’
Η υψηλόβαθμη δικαστικός Λετίσια Τζέιμς, «μαύρο πρόβατο» του Ντόναλντ Τραμπ, η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες σχετικά με υποψίες για ψευδείς δηλώσεις, αψήφησε τον αμερικανό πρόεδρο και εξέφρασε χθες, Δευτέρα, την ανεπιφύλακτη υποστήριξή της στον Ζοράν Μαμντάνι, το φαβορί για τις δημοτικές εκλογές στη Νέα Υόρκη.
Νέα 24ωρη απεργία σήμερα ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ, πού οι πορείες στη Θεσσαλονίκη
Στις 11:30, θα διεξαχθεί το συλλαλητήριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης μπροστά στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.
Νέα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο πραγματοποιείται σήμερα, Τρίτη 14 Οκτωβρίου,από την ΑΔΕΔΥ, καθώς και από πλήθος σωματείων και Ομοσπονδιών, με δράσεις διαμαρτυρίας να προγραμματίζονται σε ολόκληρη τη χώρα.
Ουκρανία: Συνάντηση Ζελένσκι-Τραμπ στην Ουάσιγκτον την Παρασκευή
Συνάντηση Ζελένσκι και Τραμπ για την αντιαεροπορική άμυνα της Ουκρανίας και τις ανάγκες σε πυραύλους Τόμαχοκ. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι πρόκειται να συναντηθεί με τον αμερικανό ομόλογό του, Ντόναλντ Τραμπ, στην Ουάσιγκτον την ερχόμενη Παρασκευή.
Ουκρανία: Επιβεβαίωση συνάντησης Τραμπ-Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο την Παρασκευή
Ο Τραμπ επιβεβαίωσε τη συνάντηση με τον Ζελένσκι για την αντιαεροπορική άμυνα της Ουκρανίας και τις στρατηγικές εξελίξεις. Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε χθες ότι θα υποδεχθεί τον ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι την Παρασκευή στον Λευκό Οίκο.
Βενεζουέλα: Κλείνει την πρεσβεία της στη Νορβηγία μετά την απονομή του Νόμπελ Ειρήνης στη Μαρία Κορίνα Ματσάδο
Βενεζουέλα κλείνει την πρεσβεία της στη Νορβηγία μετά το Νόμπελ Ειρήνης στη Ματσάδο, προκαλώντας διεθνή ανησυχία. Η Βενεζουέλα προχώρησε στο κλείσιμο της πρεσβείας της στο Όσλο, μια απόφαση που ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Νορβηγίας, και η οποία έρχεται τρεις ημέρες μετά την απονομή του Νόμπελ Ειρήνης στην ηγέτιδα της αντιπολίτευσης, Μαρία Κορίνα Ματσάδο.
Ο Λεκορνί στοχεύει σε μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος στο 4,7% μέχρι το 2026
Ο γάλλος πρωθυπουργός Σεμπαστιάν Λεκορνί σκοπεύει να εξοικονομήσει 31 δισεκατομμύρια ευρώ στον προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς, ώστε να μειώσει το δημοσιονομικό έλλειμμα στο 4,7% του ΑΕΠ, σύμφωνα με την εφημερίδα La Tribune.
Εντατική έρευνα του Λιμενικού Σώματος για τον εντοπισμό 42χρονου σέρφερ στη Χαλκιδική
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα του Λιμενικού στη Χαλκιδική για τον εντοπισμό 42χρονου σέρφερ, υπηκόου Τσεχίας, ο οποίος ξεκίνησε με τη σανίδα του από τη Σάρτη με προορισμό την παραλία Πορτοκάλι.