espa pkm

Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2026, 10:17:29 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Οι τρεις χώρες της Βαλτικής γνωστοποίησαν την Παρασκευή την απέλαση Ρώσων διπλωματών.

Η Λιθουανία ανακοίνωσε την απέλαση δύο υπαλλήλων της ρωσική πρεσβείας, ενώ η Λετονία και Εσθονία την απέλαση ενός Ρώσου η κάθε μία, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Μόσχας, η οποία προειδοποίησε τις διπλωματικές αντιπροσωπείες τους να αρχίσουν να σκέφτονται ποιοι θα εγκαταλείψουν την Ρωσία.

Ιδιαίτερα εντατικούς ελέγχους διεξάγει η Αστυνομία από το πρωί της Παρασκευής στα διόδια των N.Μαλγάρων, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Αθηνών.

Έλεγχοι που εντάσσονται στην αυστηροποίηση των μέτρων για τον έλεγχο των μετακινήσεων της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα.

Τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν, ώστε η Άτυπη Βιομηχανική Συγκέντρωση (ΑΒΣ) Καλοχωρίου να αναγνωριστεί θεσμικά, με βάση τις προβλέψεις της κείμενης νομοθεσίας, ανέπτυξαν κατά τη σημερινή συνάντηση τους οι Άδωνις Γεωργιάδης και Σταύρος Καλαφάτης.

Ανακοίνωση εξέδωσαν εφτά Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης, με αποδέκτη τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που το Σάββατο αναμένεται στη συμπρωτεύουσα για σειρά συναντήσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, που υπογράφουν οι Γιάννης Αμανατίδης, Δώρα Αυγέρη, Χρήστος Γιαννούλης, Κώστας Ζουράρις, Κατερίνα Νοτοπούλου, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και Σωκράτης Φάμελλος:

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 21:44

Το ξεκαθάρισε ο Τσαντάκης

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ο επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, Δημήτρης Τσαντάκης, στο θέμα που είχε προκύψει στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, όταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παύλος Θωμαΐδης, έδωσε το λόγο στον Μάκη Πεντζερετζή, ως εκπρόσωπο της παράταξης, λόγω απουσίας του κ. Τσαντάκη, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Άκη Πιπερίδη.

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετώ τον Χρήστο Ζιώγα, έναν γνήσιο ευπατρίδη, έναν μεγάλο ευεργέτη που κουβαλούσε πάντα μέσα στην ψυχή του το Κιλκίς και δεν άφηνε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη για να χαρίσει απλόχερα και με ταπεινοφροσύνη την αγάπη του στον τόπο του και στους ανθρώπους.

Ενθουσιασμένος δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, σήμερα από την έκκληση που έκανε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, στην διάσκεψη κορυφής για την κλιματική αλλαγή.

Ο Μπάιντεν στάθηκε στις κοινές προσπάθειες, που θα έχουν ως στόχο τον περιορισμό των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα, στη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής και δείχνει ανυπόμονος να συνεργαστεί με τη Ρωσία στον συγκεκριμένο τομέα.

Αύριο Σάββατο 24/4 ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προγραμματίσει να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη.

Στην “ατζέντα” του Πρωθυπουργού βρίσκεται επίσκεψη στο Νοσοκομείο “Παπανικολάου”, για τα εγκαίνια των νέων κλινών ΜΕΘ.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην παραμονή του στη συμπρωτεύουσα θα επισκεφθεί την έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με βασικό άξονα της επαφής την αναβάθμιση των οδικών αξόνων Θεσσαλονίκη – Έδεσσα και Δράμα – Αμφίπολη.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (24-4-2021)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (16-4-2016)