Ελεύθεροι υπό όρους και χρηματική εγγύηση αφέθηκαν, μετά την απολογία τους στον ανακριτή Κατερίνης, οι ιδιοκτήτες και υπάλληλοι των Σχολών Οδηγών που κατηγορούνται για εμπλοκή στο κύκλωμα που διευκόλυνε την έκδοση διπλωμάτων οδήγησης, κάθε κατηγορίας, έναντι αμοιβής.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ελεύθεροι οι εμπλεκόμενοι που κατηγορούνται για το κύκλωμα με τα διπλώματα οδήγησης
Αγνωστες Μάχες της Επανάστασης του 1821: Η Μάχη της Ρεντίνας 15 ή 17 Ιουνίου 1821
Του Νίκου Κουζίνη.
Ταυτόχρονα με τις κινήσεις των επαναστατημένων Ελλήνων, τις πρώτες μέρες του Ιούνη του 1821 ο Μεχμέτ Μπαϊράμ πασάς με διαταγή του Σουλτάνου, ξεκίνησε από τη Δράμα για να κινηθεί προς τη νότια Ελλάδα και να χτυπήσει τους επαναστάτες.
Τιμή στους ήρωες της Ελευθερίας και της Εθνικής Αυτοτέλειας
Τιμούμε την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Την πρώτη εθνική επανάσταση, η οποία μάλιστα τελεσφόρησε στην Ευρώπη και στον Κόσμο, τριάντα χρόνια περίπου πριν -στα μέσα του 19ου αιώνα- η Ευρώπη απ΄ άκρου σε άκρον συγκλονιστεί από την αφύπνιση των λαών και την επαναστατική φλόγα με αίτημα την ελευθερία και την εθνική αυτοτέλεια.
Ο Ρήγας Βελεστινλής, ο ρατσισμός και το εθνικόν
Ο φίλος Χρήστος Σπίγκος έπεμψε γραφήν υπομνηματικήν και επετειακήν.
Διαβάστε και αναλογιστείτε πόσο ...μπροστά πήγαμε από τότε.
Τι θυμηθήκαμε πάλι….
Στην ΠΡΩΙΝΗ του Σαββάτου 6 Μαρτίου και στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ της Τετάρτης 10 Μαρτίου καταγράψαμε σε πρωτοσέλιδα ρεπορτάζ, με αφορμή και τις κινητοποιήσεις των οδηγών φορτηγών μεταφορών εμπορευμάτων, το μείζον πρόβλημα που δημιούργησε η κυβέρνηση στους Ευζώνους με την εγκατάσταση συνεργείου ελέγχου covid στους διερχόμενους τα σύνορα.
Ο αθλητισμός στον καιρό του κορονοϊού και η επόμενη μέρα
Η Αντιδημαρχία Αθλητισμού συναντάται διαδικτυακά με τους εκπροσώπους των Αθλητικών Συλλόγων και των Σωματείων του Δήμου Κιλκίς την ερχόμενη Δευτέρα 29 Μαρτίου και συζητούν για την υγειονομική κρίση και τις επιπτώσεις της στον τοπικό αθλητισμό και στον προγραμματισμό της συνολικής τους δραστηριότητας. Παράλληλα εκθέτουν τις απόψεις και τα σχέδιά τους για την επόμενη αθλητική μέρα.
Κιλκίς: 21 πρόστιμα για μετακίνηση και για μη χρήση μάσκας την Πέμπτη 25-3-2021
Συνολικά 21 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση και για μη χρήση μάσκας επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές, την Πέμπτη 25 Μαρτίου, στο Κιλκίς, μετά από ελέγχους, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.
Στα 3.133 τα νέα κρούσματα, 26 στο Κιλκίς - 728 οι διασωληνωμένοι, 72 θάνατοι
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.133, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας και 26 στο ν. Κιλκίς. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 252.590 (ημερήσια μεταβολή +1.3%), εκ των οποίων 51.5% άνδρες.
Διώρυγα Σουέζ: Ξανά ξεκίνησε η επιχείρηση για το Ever Given
Ξεκίνησε ξανά πριν από λίγο η επιχείρηση «απεγκλωβισμού» του εμπορικού πλοίου Ever Given, με τις αρχές να θέλουν να ελευθερώσουν την διώρυγα γιατί έχει δημιουργηθεί χάος.
Διώρυγα του Σουέζ: Τότε θα αποκολληθεί το πλοίο
Ρωσία: 8.885 νέα κρούσματα κορονοϊού
Τον αριθμό των 8.885 νέων κρουσμάτων κορονοϊού ανακοίνωσε σήμερα η Ρωσία, με το τελευταίο 24ωρο στην Μόσχα να εντοπίζονται 1.551.
Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων Covid-19 στη Ρωσία αυξήθηκε πλέον σε 4.510.744 περιστατικά.