espa pkm

Σάββατο, 11 Απριλίου 2026, 7:32:54 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2026 09:21

Ο Δημήτρης Τζίκας της προσφοράς

Στην κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς μεταξύ των εταιρειών που τιμήθηκαν για την κοινωνική τους προσφορά ήταν και η βιομηχανία ΕΛΒΙΑΛ, με τον ιδρυτή της, Δημήτρη Τζίκα, να παραβρίσκεται στην εκδήλωση, μαζί με την κόρη του και διευθύνοντα σύμβουλο Αθηνά Τζίκα.

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2026 09:18

Ο Γεωργαντάς ένωσε την αντιπολίτευση!

Το είδαμε κι αυτό.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, να επαινεί έναν πρώην υπουργό της κυβέρνησης για τους χειρισμούς του.

Με άνεση, αρμονία και φιλόξενες γωνιές ανάπαυσης ενισχύει τον δημόσιο χώρο η Δημοτική Αρχή, επιδιώκοντας να προσφέρει στους πολίτες και στους επισκέπτες μια πιο ελκυστική οπτική στα χωριά και πυκνότερα σημεία κοινωνικής συνάθροισης.

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2026, ωφελούμενοι και προσωπικό του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», επισκέφθηκαν το Μουσείο Ανθρώπινου Σώματος, στον Πολυχώρο «Nouvelle» στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Την πορεία υλοποίησης των ασφαλτικών έργων στους αγροτικούς δρόμους Αμαράντων, Αγίου Χαραλάμπους και Αγίας Παρασκευής επιθεώρησε χθες ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης πλαισιωμένος από τον  υπερεργολάβο του έργου ΔημήτρηΖιάρα, τους Αντιδημάρχους Αλέξανδρο Σημαιοφορίδη, Αιμίλιο Νικολαϊδη, Ανέστη Πογέλη, Κωνσταντίνο Παπακώστα τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο της περιοχής ΣτάθηΚαρυπίδη, τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Αμαράντων ΜιχάληΚοπαλίδη, Αγίας Παρασκευής ΙορδάνηΧαραλαμπίδη και τον αν. Προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών ΑναστάσιοΜπρόζο

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (6-3-2026)

Το βορειότερο σημείο εμφάνισης της ορχιδέας Himantoglossum robertianum στην Ελλάδα κατέγραψε μία ομάδα φυσιολατρών στο Κιλκίς.

Η καταγραφή της συγκεκριμένης ορχιδέας έγινε από μέλη της ομάδας «Η Βιοποικιλότητα του Κιλκίς», που ανέβασαν και φωτογραφίες μέσα από τη σελίδα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ετήσια εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλατιανού «Παναγία Σουμελά» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου 2026 στις 21:00 στο κέντρο Κτήμα των Ευχών στο Κιλκίς.

Γιάννης Μυλόπουλος: «Στα σύνορα αργοπεθαίνει η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας. Ύφεση, φτώχεια, εγκατάλειψη και ερημοποίηση πλήττουν την ύπαιθρο.

Η ημερίδα της Τρίτης 3 Μαρτίου «Δυνατή Φωνή – Δυνατό Παιδί», που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς, αποτέλεσε μια από τις πιο ουσιαστικές και συγκινητικές εκπαιδευτικές στιγμές που έχει ζήσει η πόλη του Κιλκίς τα τελευταία χρόνια.